Apák napja: Megható fotó készült Barack Obamáról és lányairól

Forrás: Pete Souza -
apák napja Barack Obama Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ minden apájának boldog apák napját kívánt Barack Obama a Facebookon. Ráadásul egy lányaival közös fotón tette ezt.

Nemrég megmutattuk, hogy csinos hölgyek lettek Barack és Michelle Obama lányaiból. Sasha és Malia édesapjukkal, az amerikai elnökkel ölelkeznek apák napján a képen, amelyet Obama Facebookján láthatunk.

Nehéz betelni ezzel a fotóval, egészen megható érzés a világ egyik vezető politikusát családi környezetben látni.

Forrás: Pete Souza

A mai apák napján több sztárnál is robbant a cukiságbomba. Édes családi képet posztolt párjáról és csemetéiről Gisele Bündchen, fiáról tett közzé fotót Cristiano Ronaldo, és intim fényképet találtunk Doutzen Kroes Instagramján is.

Apa nélkül apák napján (is)

Az apák napja Wikipedia-oldala szerint az apaságot és a szülői szerepet ünnepeljük ilyenkor. Most emlékezünk az apákra, a nagyapákra és a többi férfielődre. "Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, és ilyenkor a család együtt van" - véli a bejegyzés szerkesztője, ami mind szép és jó, kivéve az olyan családokat, akik nemhogy ezen a hétvégén nincsenek együtt, de talán soha nem is voltak. Íme egy személyes történet a Life.hu szekesztőségéből.
Imádnivaló! Így köszönti David Beckham az édesapjáthttp://www.life.hu/csalad/20150621-david-beckham-igy-koszonti-edesapjat.htmlApák napján Facebookon megosztott fotóval köszöntötte édesapját David Beckham.Család--Még egy dologban apjára üt György herceghttp://www.life.hu/csalad/20150621-gyorgy-herceg-is-balkezes-mint-vilmos-herceg.htmlÚgy tűnik, a kis György herceg nem csak azt örökölte apjától, hogy nők milliói vannak oda érte, hanem balkezességét is.Család--Ki emlékszik még Gabi és Carlos Solis duci kislányára? Mára szuperdögös lett a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150621-demi-lovato-kishuga-egyre-jobban-hasonlit-az-enekesnore.htmlDemi Lovato kishúga kész nő lett.CsaládOrigoTill Attila megtapasztalta, milyen árvának lennihttp://www.life.hu/csalad/20150619-till-attila-nehezen-dolgozza-fel-edesapja-halalat.htmlTill Attila édesanyját hét éve, édesapját pedig néhány hete vesztette el. Nagyon megviseli a műsorvezetőt szülei halála, megrendítő őszinteséggel beszélt érzéseiről.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huGyereke lesz a Rém rendes család sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyereke-lesz-a-rem-rendes-csalad-sztarjanak.htmlA Rém rendes családból jól ismert David Faustino apai örömök elé néz. Család--Gyereke lesz a Rém rendes család sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyereke-lesz-a-rem-rendes-csalad-sztarjanak.htmlA Rém rendes családból jól ismert David Faustino apai örömök elé néz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.