Tündéri jövevénnyel bővült a Vajna család

Forrás: BrekaCom -
Vajna Timi kutya Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea Facebookon mutatta be az új családtagot,

"Szegénykét borzalmasan lefogyva, bolhákkal tele, étlen-szomjan, 60 cm-es láncon egy kerítéshez kikötözve találták meg, és napok óta egyfolytában sírt" – írta Timi a képhez, amelyen ő és új kiskutyája látható. Egyelőre a kölyökkutya még nem kapott nevet, de láthatóan máris megkedvelték egymást a gazdival.
Vajna Timi Facebook-rajongói is odavannak a kis állatért, már sokan adtak neki tippeket, hogyan nevezze el az új jövevényt.

Forrás: Facebook / Vajna Tímea

Már úton van a legkisebb Clooney?http://www.life.hu/csalad/20150628-lehet-hogy-gyermeket-var-george-clooney-felesege-amal-clooney.htmlÉvekig hangoztatta, hogy neki bizony nem kell gyerek. Most vajon meggondolta magát?Család--Vajon milyen különleges ajándékot vitt a hollywoodi álompár a kis Charlotte hercegnőnek?http://www.life.hu/csalad/20150628-angelina-jolie-brad-pitt-vilmos-herceggel-es-katalinnal-talalkozott.htmlHollywoodi és brit ’királyi méltóságok’ találkoztak pénteken, amikor is Angelina Jolie és férje, Brad Pitt a brit trónörökös pár Vilmos és Katalin vendégei voltak egy teára a Kensington Palotában.CsaládAFPSe veled, se nélküled! Klaudia és Kamilla története a Jön a baba mai epizódjábanhttp://www.life.hu/csalad/20150628-jon-a-baba-hadas-krisztaval-klaudia-tortenete.html"Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, anyának elfolyt a magzatvize!" – Klaudia lánya, a 14 éves Dóri hajnali 4 óra után ezekkel a szavakkal riasztotta Hadas Krisztáékat, a stáb pedig azonnal útnak indult Szegedre. CsaládOrigoÜbercuki videó: Így garázdálkodnak otthon a gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150628-a-szulok-levideoztak-mit-csinalnak-a-gyerekek-ha-nincsenek-otthon.htmlA nap cuki videója: ezt csinálják a babák, ha egyedül maradnak otthon.CsaládOrigo106 kisgyereket fogtak el a rendőrök http://www.life.hu/csalad/20150628-106-menekult-kisgyereket-fogtak-el-a-rendorok-szombaton.htmlSzombaton 645 határsértőt köztük 106 gyermeket tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén - írja az MTI.CsaládOrigoVajon milyen különleges ajándékot vitt a hollywoodi álompár a kis Charlotte hercegnőnek?http://www.life.hu/csalad/20150628-angelina-jolie-brad-pitt-vilmos-herceggel-es-katalinnal-talalkozott.htmlHollywoodi és brit ’királyi méltóságok’ találkoztak pénteken, amikor is Angelina Jolie és férje, Brad Pitt a brit trónörökös pár Vilmos és Katalin vendégei voltak egy teára a Kensington Palotában.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.