Felrobbant a cukiságbomba – Így eszi a lángost Berki Natasa Zselyke

Forrás: Facebook/Krisztian Berki -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, aki szinte képtelen abbahagyni a cukiskodást, most Hajdúszoboszlón hűsöl a papájával. A büszke apuka pedig a gyermek minden pillanatát megörökíti.

"Apa dobok egy lángost, hiszen Te szoktad mondani, diétázzon az, aki szarul néz ki...." - írta a tündéri kép fölé Krisztián.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki
Házassági évfordulót ünnepel a Beckham család: egy képen az egész famíliahttp://www.life.hu/csalad/20150704-david-beckham-victoria-brooklyn-romeo-cruz-es-harper-beckham-evfordulot-unnepel.htmlVictoria Beckham Facebook-oldalán tette közzé, hogy a csodaszép család ma évfordulót ünnepel. És persze kitette ezt a képet, amin egyszerre az egész Beckham család rajta van. Álomszépek.Család--Szexi apuka, édes kisbaba, őszinte mosoly – Íme, a félkarú Bethany Hamilton családi fotójahttp://www.life.hu/csalad/20150704-a-felkaru-bethany-hamilton-csaladi-fotoja-szexi-apuka-edes-kisbaba-oszinte-mosoly.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég életet adott kisfiának a tinédzserként cápatámadást szenvedett Bethany Hamilton. A félkarú nő, aki kitartásával millióknak ad erőt, most ismét gyönyörű családi képet tett közzé.Család--A fürdőszoba kövén hagyta meghalni, majd elásta a kisbabáját egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150704-a-furdoszoba-koven-hagyta-meghalni-majd-elasta-a-kisbabajat-egy-anya.htmlÖt év fegyházra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken azt a nőt, aki megszülte, majd hagyta meghalni újszülöttjét 2013 telén Inárcson. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért, illetve felmentésért fellebbezett.CsaládThinkstockEltűnik a képernyőről a várandós Tatár Csillahttp://www.life.hu/csalad/20150703-tatar-csilla-musorvezeto-aki-elso-gyermeket-varja-eltunik-a-kepernyorol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első gyermekét hordja a szíve alatt a bájos műsorvezető. Most pedig az is kiderült, mikor láthatjuk utoljára a képernyőn a boldog és gyönyörű kismamát.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu5 hónapos lett Shakira és Gerard Piqué kisebbik fia: Tündéri babafotó!http://www.life.hu/csalad/20150629-5-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisebbik-fia-sasha.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, idén januárban megszületett a sztárpár második kisfia, Sasha. A büszke anyuka most egy igazán édes montázzsal köszöntötte gyermekét.Család--Szinetár Dóránál és Makranczi Zalánnál bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20150627-szinetar-doranal-es-makranczi-zalannal-bovul-a-csalad.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színészpáros a hétvégén a legnagyobb titokban, szűk családi körben fogadott örök hűséget egymásnak. Talán azért volt ilyen titkos és sürgős a dolog, mert érkezik a baba?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.