Négy generáció egy helyen: Friss fotó a brit királyi családról

Forrás: Facebook/Mario Testino -
portré brit királyi család Charlotte Elizabeth Diana Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarolta hercegnő keresztelőjét követően a brit királyi család négy generációját örökítette meg egyetlen képen a világhírű Mario Testino, aki a néhai Diana hercegnő kedvenc fotográfusa volt. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjét július 5-én, vasárnap tartották. A keresztelőt követően természetesen elkészültek a hivatalos fotók is a kibővült királyi családról, amelyet a világhírű fotós, Mario Testino örökített meg.

Michael Francis Middleton, Pippa Middleton, James William Middleton, Carole Elizabeth Middleton, Károly herceg, Camilla hercegné, Fülöp herceg, Vilmos herceg, György herceg, Katalin hercegné, II. Erzsébet királynő. Forrás: Facebook/Mario Testino

A keresztelőn először mutatkozott a teljes család hivatalosan is együtt: Katalin, Vilmos, a kis György herceg és a legfiatalabb családtag, Sarolta hercegnő. A kéthónapos baba keresztszüleit is ekkor jelentették be, akiknek egyik tagját sem a királyi családból választották.

Harry herceg nem volt ott Sarolta keresztelőjén

Mint arról korábban a Life.hu beszámolt, Vilmos herceg öccsét Afrikába szólítja királyi kötelessége, ezért nem tudott ott lenni unokahúga, Sarolta vasárnapi keresztelőjén. Így fordulhatott elő, hogy Harry lemaradt a családi fotóról.
Tévében nézi majd a királyi család Sarolta hercegnő keresztelőjét?http://www.life.hu/csalad/20150705-sarolta-hercegno-keresztelojet-a-teven-keresztul-nezi-meg-a-brit-kiralyi-csalad-masnap.htmlAki nem keresztszülő, közeli családtag vagy barát, azt nem hívták meg Katalin és Vilmos második gyermekének keresztelőjére.CsaládAFPIlyen az élet Sarolta hercegnővel - Károly herceg kitálalt!http://www.life.hu/csalad/20150611-sarolta-hercegnovel-konnyebb-az-elet-mint-annak-idejen-gyorgy-herceggel-karoly-herceg-szerint.htmlA büszke nagypapa elárulta, milyenek a hétköznapok az újszülött hercegnővel, akivel - mint kiderült - sokkal egyszerűbb, mint annak idején a bátyjával.Család--Így fog kinézni 18 évesen Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150518-sarolta-hercegno-igy-fog-kinezni-18-evesen-egy-specialis-szamitogepes-program-szerint.htmlVajon kire fog hasonlítani Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya? Egy speciális számítógépes program segítségével elkészítették Sarolta hercegnő 18 éves képmását.Család--Pénzérmére kerül Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150701-sarolta-hercegno-kereszteloje-penzermere-kerult.htmlPontosabban a kis hercegnő keresztelője az, amelyet pénzérmébe foglal a brit királyi pénzverde.News--Így kényezteti Pippa Middleton az unokahúgát, Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20150615-pippa-middleton-cuki-kislanyruhakat-vett-unokahuganak-sarolta-hercegnonek.htmlMég csak 6 hetes a nővérének, Katalin hercegnének a másodszülött gyermeke, a kis Sarolta, de Pippa Middleton máris elhalmozza a csöppséget szeretetével és új ruhácskákkal.Trend--Pici baba hatalmas csipkeruhában - mit kell tudni Sarolta hercegnő keresztelőjéről?http://www.life.hu/trend/20150701-sarolta-hercegno-kereszteloje-mit-visel-majd-szatmari-judit-divattortenesz-elmondja-a-velemenyet.htmlVasárnap keresztelik Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.