Alec Baldwin kisfiától egyszerűen elolvadunk!

szülés Hilaria Baldwin Alec Baldwin gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jógamániás Hilaria Baldwin és a híres hollywoodi színész, Alec Baldwin kisfia egyszerűen ennivaló!

Minden nappal egyre nagyobb és egyre szebb a kis Rafael Thomas Baldwin, aki egy hónapja jött a világra. Büszke szülei felváltva osztanak meg róla aranyosabbnál aranyosabb fotókat. Ezúttal édesanyja, a jógaoktató Hilaria Baldwin Instagram-oldalán tett közzé a nagy legényről egy friss fotót. Mi pedig azóta is olvadozunk tőle!

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin

Felkészültél? - Várandósságod 39. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150724-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-39-heteben.htmlAz utolsó előtti hét csigalassúsággal telik - biztosak vagyunk benne, hogy már alig várod, hogy túl legyél a szülésen, és a karjaidban tarthasd szeretett gyermeked.CsaládThinkstockÍgy élvezik luxusnyaralásukat Rubint Rékáék - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150726-rubint-reka-es-schobert-norbert-fitneszedo-amerkiaban-nyaralnak.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: a Schobert család éppen Amerikában nyaral. Rubint Réka pedig egy álomszép fotóval jelentkezett be a tengerentúlról. CsaládOrigoKiakadt a cukiságmérő: Berki Natasa zselyke két kézzel falja a spagettithttp://www.life.hu/csalad/20150725-berki-natasa-zselyke-ket-kezzel-falja-a-spagettit.htmlAz biztos, hogy Hódi Pamela minden kételyt eloszlatott, és végre a kommentelők is rájönnek, nem diétáztatja Natit. A cuki celebcsemete két kézzel falja a spagettit.Család--Shrek miatt lesz kövér a gyereked!http://www.life.hu/csalad/20150723-a-kover-rajzfilmfigurak-miatt-hiznak-el-a-gyerekek.htmlEgy kis nasi, egy kis ropi, és kísérőnek néhány korty kóla. A legtöbb gyerkőc imádja a hízlaló, egészségtelen finomságokat, és egy kutatás most azt is bebizonyította, hogy a lurkók sokkal szívesebben fogyasztanak ilyen káros nassolnivalókat, ha egy túlsúlyos rajzfilmfigura kalandjait nézik közben a tévében.Család--David Beckham így köszöntötte fel az édesapját - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20150725-david-beckham-kozos-keppel-emlekezett-meg-edesapjarol-cuki-foto.htmlA világ egyik legszexisebb labdarúgója új képpel örvendeztette meg a rajongóit, amin nem mással, mint a saját édesapjával pózol a kamerának. Család--Lekéstük, túlhordtuk, szülés közben aludtunk - 22 gyerek miatt 8 ezer kilométert utaztunkhttp://www.life.hu/csalad/20150723-jon-a-baba-hadas-krisztaval-lekestuk-tulhordtuk-szules-kozben-aludtunk-22-gyerek-miatt-8-ezer.htmlKét évadon van túl a LifeNetwork Csatornán futó Jön a baba – Hadas Krisztával című sorozat, a 20 szülés alatt 22 (ahogy a mamák mondják) Hadas-baba megszületésénél asszisztáltunk. Megosztunk néhány kulisszatitkot!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.