Megszületett a sármos Decker Ádám kislánya - Tündéri fotó!

Forrás: Facebook/Decker Ádám -
Decker Ádám Születés terhesség kislány gyermek kismama Magyar vízilabda-válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar vízilabda válogatott tagjának megszületett első gyermeke. Az apuka majd kicsattan az örömtől, és büszkén mutatta meg rajongóinak Lilient.

Ádám párja, Decker Andrea a minap világra hozta a gyönyörű Decker Lilient, aki nagyon jól mutat édesapja hatalmas, féltő karjaiban. Az biztos, hogy irtó szexi, amikor egy sportos férfi dédelget egy csöpp kislányt.

Forrás: Facebook/Decker Ádám

„Pár órája megszületett első gyermekünk! Decker Lilien csodaszép kislány, nagyon boldog vagyok és büszke apuka!" – írta Ádám a fotó mellé.

Rokon lelkek - Sztárok, akik saját családjukon belül keresték a szerelmet (+18)http://www.life.hu/csalad/20150727-csaladban-marad-verfertozo-hiressegek-akik-rokonnal-hazasodtak.htmlHogy is szól az ismert mondás? „A szívnek nem lehet parancsolni.” Ez bizony így is van. Alábbi válogatásunk szereplői azonban nemcsak nem tudtak parancsolni szívüknek, igazság szerint nem is akartak. Alig pár száz évvel ezelőtt még teljesen bevett szokás volt, főleg a nemesi és az uralkodócsaládok esetében, hogy a fiatalok egy közeli rokonukkal házasodtak össze. Ma már - valljuk be - inkább megbotránkozunk az ilyen történetek hallatán. Nos, az alábbi hírességek fittyet hánytak a közvéleményre és a genetikára, és saját családjukon belül keresték a szerelmet.Család--Játékbirodalommá alakította kertjét az unokájának Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150729-karoly-herceg-jatekbirodalomma-alakitotta-a-highgrove-i-kertjet-gyorgy-hercegnek.htmlIlyen egy igazi gondoskodó nagypapa! Bár a hírek szerint sajnos kevés időt tud együtt tölteni az unokájával, György herceggel Károly, ez még inkább arra sarkallta, hogy maradandóvá és emlékezetessé tegye a közös játékaikat.Család--Miből lesz a cserebogár? - Íme, a jövő legcukibb sztárpárjaihttp://www.life.hu/csalad/20150724-hires-sztarbabak-akiknek-felnott-korukban-alomparok-lennenek.htmlGoldie Hawn és Kurt Russell, Angelina Jolie és Brad Pitt, vagy akár Blake Lively és Ryan Reynolds - hogy mi a közös ezekben a párokban? Híresek, gazdagok, szépek, szerelmesek és kitartanak egymás mellett! A hektikus sztáréletmód sok párkapcsolatra rányomja a bélyegét, éppen ezért üdítő néha valóban működő, hosszú távú kapcsolatokról olvasni. No, de vajon kik lesznek 10-15 év múlva Hollywood, vagy akár kis hazánk álompárjai? Kiderítettük!CsaládOrigoCuki kisfiával a tengerparton lazulgatott a szexi kebelcsoda - fotó!http://www.life.hu/csalad/20150728-amber-rose-botranyhosno-a-tengerparton-lazulgatott-kisfiaval-es-edesanya-uzemmodba-valtott.htmlA botrányhősnő kisfiával játszott a homokos tengerparton. Lám, Rose időnként normál üzemmódba vált, és megmutatja milyen a hétköznapokban.Család--Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Gombos Edináék kiteregették a szennyesthttp://www.life.hu/csalad/20150727-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-kiteregette-a-szennyeset-amerikaban.htmlA TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen amikor Amerikában összegyűlik a család és tisztára mossák a szennyest.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.