Nádai Anikó: "Bármikor jöhet a baba"

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
terhesség természetes szülés pocak szülés Nádai Anikó hízás RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelkileg és fizikailag is készen áll az RTL Klub sztárja életének legszebb pillanatára, amikor megérkezik kisfia.

A Life.hu kifaggatta a gyönyörű kismamát, aki jelenleg a 38. hétben jár, hogyan érzi magát a szülés előtti napokban.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Nagyon jól érzem magam és viszonylag még aktívan tevékenykedem, viszont azt vettem észre, hogy sokkal gyorsabban elfáradok és például egy takarítást öt részletben hajtok vére. Az alvás már nehezen megy, sehogy nem jó: sem fekve, sem ülve. Még két hét van hátra, de tulajdonképpen bármikor jöhet a baba. Egyelőre semmi tünete nincs az érkezésének, pedig figyelgetem a jeleket" – mesélte Anikó, aki már összepakolt és ugrásra készen várják párjával, ha indulni kell a kórházba.

„Természetes szülést tervezünk az orvosommal, és egyelőre keményen kijelentettem, hogy fájdalomcsillapítót sem kérek. Azt viszont, be kell vallanom, hogy a fájdalomtűrő képességem nagyon alacsony, úgyhogy még bármi lehet. Remélem, komplikáció nem lép fel és császármetszésre nem kerül sor, mert azt nem szeretném, hogy egy kicsit így is, meg úgy is szüljek" – mondta a kismama, akit legjobban a súlyfelesleg zavar.

Eddig 17 kilót szedtem fel, ami nekem – aki mindig 50 kiló volt – nagyon soknak tűnik. Szeretném majd a szülés után gyorsan leadni a súlyfelesleget. Amint lesz rá erőm, kitalálom, hogy szoptatás mellett, milyen praktikákat lehet bevetni" – mosolygott Anikó.

Rettegés a szüléstől

Fájdalom, komplikációk, műtét – ezek a kismamák legnagyobb félelmei, amik miatt tartanak a szüléstől. A Life.hu-n most megtudhatod, mi vár rád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.