Peller Mariann ismert magyar színészről nevezi el gyermekét

Forrás: Story4 TV -
elnevezés Szilveszter név Peller Mariann kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan érkezik a gólya a színésznőhöz. A kismama pedig elárulta, kiről nevezi majd el második fiát.

Peller Mariann már túl van a rosszulléteken és mosolyogva árulta el, hogy az Operettszínház művésze után nevezi el kisfiát – írja a Story.

Forrás: Story4 TV

„Néhány hete bementem a színházba és találkoztam Szabó P. Szilveszterrel. Akkor villant be, milyen szép név is ez. Felvetettem Gyurinak, ő pedig azonnal rábólintott" – mesélte Mariann.

Gombos Edina kisfiát Floridában keresztelték meghttp://www.life.hu/csalad/20150730-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-kisfiat-matteot-floridaban-kereszteltek-meg.htmlKülönleges, rontás-távoltartó keresztelője volt a műsorvezető kisfiának Amerikában?Család--Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Józan László: "Nem érdekel a kockázat, ha a családomról van szó"http://www.life.hu/csalad/20150723-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-majdnem-fegyveres-katonak-vittek-el-szulovarosaban.htmlA Barátok közt Tóbiása szabadságát kockáztatta, amikor szüleihez indult látogatóba.CsaládRTLKLUBMegpecsételt sorsok - Tragikus életű sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150728-hires-anyak-es-lanyak-tragikus-sorsai.htmlSors, végzet, vagy egyszerű véletlen? Vannak családok, akiket mintha megátkoztak volna: tragédiák sorozata kíséri végig életüket generációról generációra. A következőkben olyan híres anya-lánya párosokat vettünk górcső alá, akik élete kísértetiesen hasonló és tragikus véget ért.Család--Megszületett Nick Vujicic, a kéz és láb nélküli ember második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150730-megszuletett-a-kez-es-lab-nelkuli-ember-nick-vujicic-masodik-gyermeke.htmlKözösségi oldalán jelentette be Nick Vujicic második fiának érkezését, aki a különleges Dejan nevet kapta. Gratulálunk!CsaládOrigoFitt anyukás reklám borította ki az internet népéthttp://www.life.hu/csalad/20150729-fitt-anyukas-reklam-boritotta-ki-az-internet-nepet.htmlEgy gyönyörű testű anyuka babakocsival fut egy reklámban, ami nagy visszhangot kapott.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.