Sokévnyi próbálkozás után kislányt vár Mark Zuckerberg felesége

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg -
családalapítás Facebook Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook alapítójának közösségi oldala szerint hamarosan kislánnyal bővül a családjuk. Mark Zuckerberg felesége, Priscilla ugyanis több sikertelen próbálkozás után végre várnadós.

A nagy hírt a pár természetesen Mark Facebook oldalán jelentette be, nem is akárhogyan. Egy cuki fotót tettek közzé, melyen fehér puli kutyusuk is látható. Az is kiderült, évek óta próbálkoztak, három kudarc állt már mögöttük, most azonban végre bizakodhatnak.

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

"Izgalmas híreink vannak, Priscillával kislányunk lesz!" - írta ki pénteken a közösségi oldal büszke atyja. A 31 éves Mark Zuckerberg egy igen hosszú levelet posztolt, melyben leírta, hogy most végre új fejezet nyílik az életükben.

Zuckerberg arról is beszélt, hogy évek óta próbálkoztak, kedvese pedig háromszor vetélt el. "Tele vagy reményekkel, ha megtudod, hogy kisbabád lesz. Elképzeled, hogy mi lesz, a jövőről ábrándozol. Tervezni kezdesz, aztán egyszer csak semmi sem marad. A legtöbben pedig nem is beszélnek erről, elfojtják" - fogalmazott Mark, és hozzátette, fontos, hogy az ember beszéljen a sikertelen terhességről, és a gyermeke elvesztéséről. Mert az megértést, és toleranciát teremt, valamint reményt ad - írja.

A házaspár reméli, hogy azzal, hogy nyilvánosan beszéltek személyes tragédiájukról, sokaknak adnak majd reményt, és bátorságot ahhoz, hogy ők is megosszák fájdalmukat a nagyvilággal. Úgy tudni, Priscilla terhessége már eléggé előrehaladott, így nagyon alacsony a vetélés kockázata. A kismama és a gyermek is jól vannak, és mindenki nagyon várja már a kicsi érkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.