Szőke Zoltán: "Nem élhettünk fél szívvel"

válás Szőke Zoltán összeköltözés család szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a látszat kedvéért sem akarta eljátszani a boldog családapát Szőke Zoltán, aki hazugságnak érezte volna, ha ellenáll a szerelemnek. A színész őszintén nyilatkozott válásáról és új szerelméről.

"Nem élhettünk fél szívvel" - mondta Szőke Zoltán, aki hozzátette, nagyon nehezen hagyta el a családját, de ha visszatekint a történtekre, tudja, nem volt más választása.

"Nem mi akartuk ezt a szerelmet, hanem ez a szerelem akart minket! Az lett volna a legnagyobb hazugság, ha ellenállok annak, ami történt. Ha a látszat kedvéért megpróbálom eljátszani a boldog családapát. (....) Iszonyú nehéz volt, de úgy tűnik, az idő minket igazol. Ha visszatekintek, nem is volt más választásom..." - mondta a színész

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Szőke Zoltán sokáig kétlaki életet élt és családja, valamint kedvese, Csöpi miatt ingázott Budapest és a Vajdaság között. A színész fiai nehezen dolgozták fel szüleik válását, de szépen lassan ez is megoldódni látszik, mióta a színész összeköltözött párjával - írja a Story.

„A gyerekek viselkedése abszolút érthető. Kiléptem a családomból, és ez rendkívül megviselte őket. Szenvednek az érzéstől, hogy nem vagyok ott, közben érzelmileg támogatják az édesanyjukat. Nekem is borzasztóan hiányoznak a hétköznapjaink. Abban reménykedem, hogy a dolgok az idő múlásával leülepednek, és a gyerekek visszatalálnak hozzám. Napi szinten beszélünk és már jártak nálam vendégségben, igaz Csöpivel még mindig nem találkoztak" – mesélte Zoltán.

Kulcsár Edina édesanyja olyan, mintha a testvére lenne - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150804-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-es-edesanyja-cuki-olelkezos-fotot-posztolt-olyan-mintha-egyetlen-ev.htmlMeg nem mondanánk, hogy a képen anya és lánya látható, inkább tippelnénk két testvérre, akik imádják egymást.Család--Tündéri fotó: Palya Bea kislányával jógázotthttp://www.life.hu/csalad/20150804-palya-bea-enekesno-kislanyaval-jogazott-a-cuki-lili-anyukaja-hatara-maszott-nyujtas-kozben.htmlLili megirigyelte édesanyjától a testmozgást, és rápattant az énekesnő hátára, aki éppen jógázott. Tündéri pillanatok az anya-lánya edzésről.Család--Nádai Anikó megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150804-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-megmutatta-kisfiarol-az-elso-felvetelt.htmlAz RTL Klub sztárja alig várja, hogy karjába foghassa első gyermekét, akiről különleges felvételt mutatott. Család--Ferenc pápa újra meglepte a hívekethttp://www.life.hu/csalad/20150806-ferenc-papa-szerint-az-elvalt-es-ujrahazasodott-hiveket-az-egyhaz-nem-zarja-ki.htmlAz egyházi esküvő után elvált és polgárilag újraházasodott hívők befogadásáról beszélt Ferenc pápa szerdán a vatikáni audiencián.Család--"Anya, te egy 8-as csaj vagy a 10-ből" - Anyutest helyett bombanőre vágynak a férjek?http://www.life.hu/csalad/20150806-ligyija-ivanovna-blogger-a-strandon-csajokat-mustrazo-ferfiakrol-ir.htmlLigyija Ivanovna blogger meglepően jó stílusban, viccesen ír azokról a "férfiakról", akik a strandon a csajokat mustrálják, miközben a három gyereket szült (adjuramúristen megereszkedett testű) feleségük egy karnyújtásnyira a homokban játszik a gyerekükkel. Vérlázító beszólások, elcsípett beszélgetésfoszlányok. CsaládThinkstockMegszületett Telekes Péter színész harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150805-megszuletett-telekes-peter-szinesz-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett Telekes Péter harmadik gyermeke. A Vígszínház színésze kislánya vasárnap jött világra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.