Babát vár Ben Affleck szeretője?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
válás Ben Affleck Jennifer Garner várandós terhes dadus szerető dada gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is szerette volna botrányok nélkül megúszni Jennifer Garnertől való válását Ben Affleck, a jelek szerint erre egyre kevesebb az esélye.

Hosszas találgatások után Ben Affleck és Jennifer Garner végül a 10. házassági évfordulójukon jelentették be különválásukat, az okok mögött pedig állítólag nem csupán Ben szerencsejáték- és alkoholfüggősége húzódott, hanem félrelépései is: nevezetesen a sztárpár korábbi dadusával, a valóban nagyon szexi Christine Ouzouniannal.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Christine a hírek szerint még mindig fenntartja viszonyát Bennel, méghozzá nem is véletlenül: a hírek szerint ugyanis babát vár a filmsztártól - állítja az E! News egyik forrása. Az Inquisitr lap szerint az egykori dadus állítja, hogy sokkal több van közte és Ben Affleck között, mint azt bárki gondolja, és nagyon ragaszkodnak egymáshoz.

Ben szerinte tökéletes, jól kijön a 3 gyermekével, és úgy tervezi, hogy hamarosan feleségül megy a színészhez. De vajon mit szól ehhez Jennifer Garner?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.