Bár a színész és exneje, Jennifer Garner annak idején a lehető legbékésebb módon szerették volna intézni válásukat, Ben nemrég nyilvánosságra került félrelépései miatt azonban erre a lehető legkevesebb esélyük ígérkezik.

Tovább gyűrűzik Ben Affleck megcsalásos botránya. Bár a 42 éves színész tagadta, hogy lenne bármiféle igazságalapja az egykori dadusukkal, Christine Ouzouniannal való félrelépésének, sőt, a sztárpár egykori bébiszittere eddig nem is akart beszélni az ügyről (állítólag megtiltották neki), a dada azonban végre elmondta az ő verzióját is.

Forrás: AFP/Mark Wilson

A Star magazin egyik forrása egy Los Angeles-i luxushotelben hallgatta ki az éppen ott pihenő Christine telefonbeszélgetését. A bennfentes szerint a 28 éves Christine direkt intézte úgy a hívást, hogy többen jól hallhassák, miről is folyik benne szó.

„Christine elmondta a barátjának, hogy Ben még mindig Atlantában van a 3 gyerekével, amíg Jen filmet forgat. Hozzátette, hogy most kapott tőle egy üzenetet. Aztán anélkül, hogy említette volna Ben nevét azt mondta: nem akartam menni a Bahamákra, de ő nagyon szerette volna.A végén hozzátette, hogy azt mondta neki, szereti, de ilyen körülmények között most nem tud vele együtt lenni" – számolt be a lapnak a hallottakról a forrás. Christine a hírek szerint nagyon élvezi a körülötte kialakult felhajtást, így egy darabig még biztosan fogunk hallani a Bennel való állítólagos viszonyáról.

5 nő, akivel vigasztalódhatna Ben a válása után
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hivatalosan is kimondták a sztárpár válását. A pletykák szerint mindkét fél ramatyul van, Ben is, és Jen is, ennek ellenére még mindkettőjük ujján rajta van a gyűrű. De vajon kivel vigasztalódnak? Ennek járt utána a Life.hu -kattints ide a cikkért!