Nagy bajban van Ben Affleck – Kitálalt a dadus!

Forrás: AFP/Mark Wilson -
bébiszitter Ben Affleck Jennifer Garner megcsalás dadus viszony dada félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színész és exneje, Jennifer Garner annak idején a lehető legbékésebb módon szerették volna intézni válásukat, Ben nemrég nyilvánosságra került félrelépései miatt azonban erre a lehető legkevesebb esélyük ígérkezik.

Tovább gyűrűzik Ben Affleck megcsalásos botránya. Bár a 42 éves színész tagadta, hogy lenne bármiféle igazságalapja az egykori dadusukkal, Christine Ouzouniannal való félrelépésének, sőt, a sztárpár egykori bébiszittere eddig nem is akart beszélni az ügyről (állítólag megtiltották neki), a dada azonban végre elmondta az ő verzióját is.

Forrás: AFP/Mark Wilson

A Star magazin egyik forrása egy Los Angeles-i luxushotelben hallgatta ki az éppen ott pihenő Christine telefonbeszélgetését. A bennfentes szerint a 28 éves Christine direkt intézte úgy a hívást, hogy többen jól hallhassák, miről is folyik benne szó.

5 nő, akivel vigasztalódhatna Ben a válása után

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hivatalosan is kimondták a sztárpár válását. A pletykák szerint mindkét fél ramatyul van, Ben is, és Jen is, ennek ellenére még mindkettőjük ujján rajta van a gyűrű. De vajon kivel vigasztalódnak? Ennek járt utána a Life.hu -kattints ide a cikkért!
Itt a vége: válik Gwen Stefani és Gavin Rossdalehttp://www.life.hu/intim/20150804-valik-gwen-stefani-es-gavin-rossdale.htmlÚgy fest, ez a nyár a sztárválások éve: Ben Affleckék után most Gwen Stefaniék adták be a válópert. Intim--Az alkohol tette tönkre Reese Whiterspoon házasságát?http://www.life.hu/intim/20150804-reese-whiterspoon-szineszno-es-jim-toth-hazassagat-az-alkohol-teszi-tonkre.htmlÁllítólag Dr. Szöszinek és férjének, Jim Toth-nak is meggyűlt a baja az alkohollal. Hol csak egyikük, hol mindketten rendszeresen italoznak.Intim--Ez lesz az év sztárválása? A szakítás szélén Julia Roberts és férje!http://www.life.hu/intim/20150730-julia-roberts-es-danny-moder-valnak.htmlValami nem stimmel a hollywoodi sztárpár háza táján. A hírek szerint a férj, Danny Moder az, aki válást fontolgat.Intim--Ennyi alkohol kell egy szuperrandihozhttp://www.life.hu/intim/20150310-egy-pohart-bor-utan-vonzobbnak-tartjak-egymast-az-emberek.htmlAzok, akik igazán szeretnék lenyűgözni randipartnerüket, általában egy pohárka italnál nem fogyasztanak többet – derült ki egy kutatásból. De mennyi is az annyi ital tekintetében, ha egy szuper randit szeretnénk?IntimThinkstockMeglepő fordulat! Negyedik házassági évfordulója után elválik Kate Mosshttp://www.life.hu/intim/20150724-kate-moss-modell-es-jamie-hince-rocksztar-negy-ev-utan-elvalnak.htmlKate Moss és Jamie Hince házassága négy év után véget ért. A hivatalos válási folyamat elindítása a szupermodellre vár.Intim--Újabb sztárválás van kilátásban? Will Smith végre megszólalthttp://www.life.hu/intim/20150804-will-smith-es-jada-pinkett-smith-nem-valnak-el-a-szinesz-megerositette.htmlSzinte minden évre jut egy Will Smith és Jada Pinkett-Smith állítólagos válásáról szóló pletyka. A színész most saját maga öntött tiszta vizet a pohárba.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.