Kisfiával izmozik Cristiano Ronaldo - végre egy igazi apa-fia fotó!

Forrás:Instagram/Cristiano -
Cristiano Ronaldo focista család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hová lettek a dögös, bikinis lányok, a luxusjachtok, a menő cuccok? A sztárfocista szokatlan szelfivel lepte meg a rajongóit. 

Nagyon édes apa-fia képen pózol a két Cristiano. A sztárfocista és ötéves kisfia befeszített egy fotó erejéig, és mindketten csak egy törülközőt viselnek a derekukra kötve.

Forrás:Instagram/Cristiano

Mindenki imádta a sportolótól szokatlan fotót - a képnek azonnal több, mint 200.000 rajongója is lett. A portugál játékos úgy fest, több időt szentel kisfiának, mint korábban.

A gyermeket a focista családja neveli otthonában, és igazából sosem derült ki pontosan, ki az édesanya. Állítólag a nő sok-sok milliót kapott azért, hogy a gyerek 18 éves koráig ne fedhesse fel kilétét. Évekkel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy az anyuka egy béranya, de olyan platykák is szárnyra kaptak, miszerint egy nagyon lelkes hölgyrajongó játszotta ki a focistát, hogy gyereket szülhessen neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.