Születés szülés Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülése óta először posztolt háromnapos pici fiáról, Patrikról Nádai Anikó. A fiatal anyukának többezren gratulálnak a közösségi oldalán. A rajongók pedig alig várják az első igazi babafotót. 

"Ma jutottam el odáig, hogy egyáltalán kezdjem feldolgozni a történteket, hogy felfogjam anya lettem, hogy megéljem milyen érzés valakit feltétel nélkül ennyire szeretni, pedig alig ismered, de máris ő a mindened! Kicsit még sokkos állapotban vagyok és egy kis időt kérek, lesz majd kép és minden egyéb! De még szeretném egy kicsit megtartani magunknak ezt a csodát! Sajnos Patrik besárgult, úgyhogy most szolizunk!" - tette közzé Anikó, akinek a kisfia szerdán született meg.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Apa lesz ÉNB Joehttp://www.life.hu/csalad/20150815-apa-lesz-az-ejjel-nappal-budapest-egyik-sztarja-joe.htmlAz Éjjel-nappal Budapest főbérlője, Joe a sorozatban azzal küzd, hogy sosem lehet gyermeke, a valóságban azonban egészen más a helyzet.CsaládRTLKLUBIgazi kis tornászlány Béres Szandi 1 éves kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150815-beres-alexandra-fitneszedzo-kislanya-flora-tornaszlany-lesz.htmlBéres Alexandra nem tartozik azok közé, akik ha kell, ha nem, szerepeltetik gyerekeiket. Így a rajongóik különösen örülnek, ha néha betekintést nyerhetnek a sportoló magánéletébe. CsaládOrigoKiborult a brit királyi család – a kis György fotói verték ki a biztosítékothttp://www.life.hu/csalad/20150814-kiborult-a-brit-kiralyi-csalad-a-kis-gyorgy-fotoi-vertek-ki-a-biztositekot.htmlFelszólította a világsajtót a brit királyi család: ne közöljék a György hercegről engedély nélkül született fotókat. Család--Megszült a 11 éves kislány, akit mostohaapja teherbe ejtetthttp://www.life.hu/csalad/20150814-megszult-a-11-eves-paraguayi-kislany-mainumby-akit-mostohaapja-teherbe-ejtett.htmlCsászármetszéssel hozta világra gyermekét az a paraguayi kislány, akinek az egészségügyi minisztérium nem engedte elvetetni magzatát.CsaládThinkstockBotrányos családi viszonyok - Csalfa sztárapukák balkézről született gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20150812-sztarok-akiknek-torvenyen-kivuli-gyermekuk-szuletett.htmlZabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.CsaládAFPSarka Kata kislánya delfinekkel kalandozotthttp://www.life.hu/csalad/20150813-sarka-kata-es-hajdu-peter-kislanya-noncsi-delfinekkel-kalandozott-mallorcan.htmlHajdú Péter családját Mallorcára vitte álomnyaralásra, ahol a kislánya Noncsi cuki pajtásra lelt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.