Brutális! A nyílt utcán szúrták le Morgan Freeman unokáját!

gyilkosság halál unoka Morgan Freeman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Morgan Freeman mostoha unokáját – és egyes pletykák szerint egykori szeretőjét – halálra késelték egy manhattani utcán.

A kiérkező rendőrök a tetthelyen őrizetbe vették a 33 éves színésznő exbarátját, aki a holttest mellett üvöltött, számolt be a Daily Mail.

E'Dena Hinest, aki Freeman első feleségének, Jeanette Adair Bradshawnak az unokája, a helyszínre érkező rendőrök élettelenül, a testét ért szúrt sebekkel találták. A bűncselekmény New York, Washington Heights nevű negyedében, a nyílt utcán történt.

A holttest felett sikoltozó, őrizetbe vett és pszichiátriai kezelésre szállított ex-barát mellett a helyszínen egy kés (vélhetőleg a gyilkos fegyver) is előkerült.

Az eset után a People magazinnak küldött közleményében Freeman így emlékezett mostoha unokájára: "A világ már sosem fogja megismerni a művészetét és tehetségét, és hogy milyen sokat tudott nyújtani. A barátai és családtagjai elég szerencsések lehettek, hogy megismerhették mit is jelent ő, mint ember. Csillaga tovább ragyog a szívünkben, gondolatainkban, imáinkban."

Rokonlelkek - Sztárok, akik saját családjukon belül keresték a szerelmet (+18) család, E'Dena Hines és Morgan Freeman Forrás: Northfoto

Mádai Vivien babája hihetetlenül cukihttp://www.life.hu/csalad/20150816-madai-vivien-facebookon-posztolt.htmlA csinos műsorvezetőre és családjára egyszerűen jó ránézni.CsaládOrigoRoberto konyhája: Karamellizált kacsacomb mentás-kapros ágyon, egészben sült juhtúrós lilahagymávalhttp://www.life.hu/csalad/20150813-rostas-robi-a-life-sefja-karamelles-kacsacombot-keszitett-mentas-agyon.htmlAz egész hetem nagy készülődéssel telt, Attila barátomat vártam haza Firenzéből. Sokat beszélgettünk, mit csináljunk, merre menjünk, és persze arról, mit együnk. Amikor kérdeztem, mi is legyen a ''welcome'' vacsora, azt mondta, rám bízza. De azért legyen üde és különleges. Család--Családostul kivonultak a hollywoodi filmsztárok - náluk így indul a hétvégehttp://www.life.hu/csalad/20150815-reese-witherspoon-lanyaval-teri-hatcher-is-a-lanyaval-vasarolt.htmlKevés jobb dolog van egy anya-lánya vagy apa-fia programnál, és ezt Hollywoodban is így gondolják!Család--Kisfiával izmozik Cristiano Ronaldo - végre egy igazi apa-fia fotó!http://www.life.hu/csalad/20150815-cristiano-ronaldo-focista-kisfiaval-pozol-felmeztelenul.htmlHová lettek a dögös, bikinis lányok, a luxusjachtok, a menő cuccok? A sztárfocista szokatlan szelfivel lepte meg a rajongóit. CsaládOrigoBesárgult Nádai Anikó újszülött kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150815-nadai-aniko-a-facebookon-irt-kisfiarol-patrikrol-aki-besargult.htmlSzülése óta először posztolt háromnapos pici fiáról, Patrikról Nádai Anikó. A fiatal anyukának többezren gratulálnak a közösségi oldalán. A rajongók pedig alig várják az első igazi babafotót. Család--Igazi kis tornászlány Béres Szandi 1 éves kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150815-beres-alexandra-fitneszedzo-kislanya-flora-tornaszlany-lesz.htmlBéres Alexandra nem tartozik azok közé, akik ha kell, ha nem, szerepeltetik gyerekeiket. Így a rajongóik különösen örülnek, ha néha betekintést nyerhetnek a sportoló magánéletébe. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.