Két éves lett Alec Baldwin kislánya – cuki születésnapi fotók!

buli kókusz csoki torta Hilaria Baldwin Alec Baldwin születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilaria Baldwin több fotót is megosztott közösségi oldalán kislánya születésnapi bulijáról, amire egy saját készítésű tortával készült a híres színész felesége.

Hilaria Baldwin, akinek cenzúrázni kellett a gyerekes fotóját, saját maga sütött tortát kislánya, Carmen születésnapjára. A torta egyébként így sikerült:

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin

„Házikészítésű, vegán, kókuszos csokitorta. Ínycsiklandozó, de azt hiszem tortadíszítőnek nem megyek el” – írta a fotó mellé. Szokás szerint összeálltak egy családi képre is Baldwinék, akik mint mindig: nagyon édesen mutattak együtt.

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin

Három héttel a szülés után fejen állva jógázik Hilaria Baldwin

Alec Baldwin felesége 3 hete adott életet második gyermekének, most pedig máris visszatért kedvenc mozgásformájához: a jógához. Nézd meg az elképesztő fotót!

Hoppá! Mariah Carey máris terhes új szerelmétől?http://www.life.hu/csalad/20150824-mariah-carey-maris-terhes-uj-milliardos-szerelmetol.htmlEgy magazin információi szerint az énekesnő máris babát vár új, milliárdos szerelmétől.Család--David Beckham cuki gyerekfotóitól teljesen odavagyunk: Íme a csemeték!http://www.life.hu/csalad/20150823-david-beckham-cuki-gyerekfotoitol-teljesen-odavagyunk-ime-a-csemetek.htmlAkárhogy is, David Beckham nem veszít szexisségéből. Annak ellenére mondjuk ezt, hogy közösségi oldalán egyre inkább gyermekei, sem mint formás teste kerülnek előtérbe. De amikor a srácairól posztol, akkor is imádjuk.Család--Terhesen is edz Pirner Alma: Futós-pocakos fotót posztolt!http://www.life.hu/csalad/20150823-terhesen-is-edz-pirner-alma-futos-pocakos-fotot-posztolt-facebook-oldalara.htmlÚgy tudni, a rúdtánc nagyasszonyának már csak két hónapja van a szülésig, ennek ellenére nem mond le a futásról. És a szelfikészítésről sem.Család--Fáradt, de boldog anyuka Nádai Anikó: És folyamatosan posztolhttp://www.life.hu/csalad/20150823-faradt-de-boldog-anyuka-nadai-aniko-es-folyamatosan-posztol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, legutóbb ennivaló babafotót osztott meg Nádai Anikó. Most pedig újabb titkokat árult el az anyaságról.Család--Megdöbbentő! Katalin hercegné és Diana közös fotója kering az internetenhttp://www.life.hu/csalad/20150821-katalin-hercegne-es-diana-hercegno-kozos-fotoja-kering-az-interneten.htmlEgy hihetetlen fénykép robbantotta fel a napokban az internetet: Katalin hercegné és Diana hercegnő ugyanis közös fotón szerepelnek. CsaládAFPVeszélyes a szoptatás - Növelheti a rákos megbetegedések kialakulásáthttp://www.life.hu/csalad/20150821-a-szoptatas-egeszsegtelen-es-karos-hatassal-lehet-a-babakra-egy-kutatas-szerint.htmlMegdöbbentő eredményeket hozott egy nemrég végzett amerikai kutatás, amely szerint azoknál a csecsemőknél, akiket az anyjuk szoptatott, nagyobb eséllyel alakulhatnak ki rákos megbetegedések. A kutatásból az is kiderült, miért.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.