örökbefogadás családalapítás SOS Gyermekfalu jótékonyság Cserpes Laura gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnővel az SOS Gyermekfalú megsegítésére rendezett kampány kapcsán beszélgettünk és adódott a kérdés, ő örökbe fogadna-e egy csemetét, ha úgy hozná a sors?

Cserpes Laura szeret olyan jó ügy mögé állni, melynek célja a gyermekek megsegítése. Mi pedig ennek apropóján családalapítási terveiről kérdeztük.

Forrás: Nagyapati Istvan , Nagyapáti István/Nagyapati Istvan , Nagyapati Istvan

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy négy testvérem van, és bár minden ünnep olyan volt nálunk, ahogy a „Reszkessetek betörők" című filmben láthatnák a nézők, mára felnőttünk és nyugalmasabb lett a családi életünk. Mindig számíthatunk egymásra és ez nagyon jó érzés. Bízom benne, hogy nekem is több gyermekem lesz, mindegy fiú vagy lány, csak egészséges legyen. Szeretnék saját gyermeket, de ha úgy adódna, az örökbefogadás sem állna távol tőlem" – mondta az énekesnő, aki a hétvégén egy jótékonysági koncerttel kedveskedik rajongóinak, az egyik bevásárlóközpont rendezvényén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.