Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maldív-szigetek után ismét együtt a kis család. A sztárpár ezúttal állatkertbe vitte gyermekét, majd pedig elárasztották közösségi oldalaikat tündéri fotókkal. Ezekből szemezgettünk.

Sziiaaaasztok #allatkert #nyiregyhaza #vadaspark #fokashow #kiscsalad #csaladinap #berki #berkinatasazselyke #berki - írta fényképéhez Berki Krisztián:

Forrás: Instagram/berkikrisztian

A családi napot Pamela is csodásnak ítélte, és rögtön posztolt Instagram oldalára:

"Csodás nap" Forrás: Instagram/hodipamela_official
Berki Natasa Zselyke a reggelt is mosollyal kezdi -Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150828-berki-natasa-zselyke-a-reggelt-is-mosollyal-kezdte-nyiregyhazan.htmlEgyszerűen tündéri ez a kislány! Berki Natasa Zselykéről csak úgy sugárzik, hogy mennyire kiegyensúlyozott kislány. CsaládOrigoBerki Krisztián szerint a jó apa olyan, mint a jelzőfényhttp://www.life.hu/csalad/20150810-berki-krisztian-celebsztar-leirta-milyen-a-jo-apa-es-ismet-coelhoi-magassagokba-emelkedett.htmlA celebsztár bőszen tanulmányozza, hogyan legyen jó édesapa, és ennek megfelelően próbál mindenben megfelelni a kis Natinak.Család--Még várat magára az újabb Berki-baba - Pamela mégsem terheshttp://www.life.hu/csalad/20150808-berki-krisztian-elso-gyermekenek-edesanyja-hodi-pamela-nem-terhes.htmlBár felröppentek olyan hírek is, melyek szerint Pamela terhes, Berki Krisztián leszögezte, nincs útban újabb trónörökös.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy tologatja extra cukin a bőröndöt Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150806-berki-natasa-zselyke-igy-tolja-a-borondot.htmlBerki Krisztián kislánya már megint olyat cukiskodott, hogy be kell számolnunk róla. Család--Berki Krisztián fura becenevet adott tündéri kislányánakhttp://www.life.hu/csalad/20150802-berki-krisztian-celebsztar-fura-becenevet-adott-lanyanak-natasa-zselyenek.htmlVasárnap reggeli közösen szelfizett kislányával a macsó, aki azt is elárulta, hogyan hívja a kis Natasa Zselykét.Család--Kiakadt a cukiságmérő: Berki Natasa zselyke két kézzel falja a spagettithttp://www.life.hu/csalad/20150725-berki-natasa-zselyke-ket-kezzel-falja-a-spagettit.htmlAz biztos, hogy Hódi Pamela minden kételyt eloszlatott, és végre a kommentelők is rájönnek, nem diétáztatja Natit. A cuki celebcsemete két kézzel falja a spagettit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.