Gyógyszerezi magát terhessége alatt Kim Kardashian?

terhesség mellékhatás szoptatás gyógyszer kim kardashian tabletta magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 6 hónapos terhes celebnő mindenkit meglepett, amikor egy gyógyszeres dobozzal pózoló képet osztott meg Instagram oldalán.

A kép mellé írt komment azonban magyarázatot ad rá, hogy miért is posztolta ki a fotót a sztár: véletlenül sem reklámról van szó, Kim a gyógyszer mellékhatásai miatt szólalt fel.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

„A Diclegis egy vényköteles gyógyszer, amit terhesség alatti rosszullét, hányinger és hányás esetén ajánlanak” – kezdi beszámolóját a celebnő. A gyógyszer leírását olvasva sokkolva látta a 6. hónapban is komolyan edző Kim, hogy kifejezetten nem ajánlják azoknak a tabletta szedését, akik tervezik a szoptatást: „A Diceglis bejut az anyatejbe és károsíthatja a magzatot” – idézi. Nem is csodálkozunk, hogy kikelt magából s sztár.

Roberto konyhája: Pillecukros, fehércsokoládés cupcakehttp://www.life.hu/csalad/20150828-rostas-robert-a-life-sefje-pillecukros-fehercsokolades-cupcake-edesseget-keszit.htmlMi más ihlettette volna ezt a fehércsokádés költeményt, mint a szerelem. Azon gondolkodtam, minek örülhetne a párom, amikor hazaérkezik Milánóból. Ilyenkor ki ne örülne, ha a párja édességgel várja? Így hát fakanalat ragadtam, kevertem majd kavartam és megszületett a krémcsoda. Puha piskóta és fehércsokládé krém, a tetején finom pillecukor! Idézem a kedvesem: ’’Te vagy a legjobb PASI a világon!’’CsaládOrigoFürdőkádban cukiskodik Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150831-berki-natasa-zselyke-furdokadban-cukiskodik.htmlBerki Krisztán újabb tündéri fotót posztolt kislányáról, aki ezúttal hajmosás közben vette le apukáját a lábáról.Család--Titkos szerződés védi Katalin hercegnét, hogy ne jusson Diana sorsárahttp://www.life.hu/csalad/20150831-katalin-hercegne-biztonsagat-titkos-szerzodes-vedi-amit-a-szulei-keszitettek-a-hazassag-elott.htmlAz irat létezéséről eddig csak pletykákat hallottunk, de most kiderült, hogy valóban igaz: Katalin hercegné szülei kérték a szerződést még a fiatalok házassága előtt.Család--Végre újabb cuki fotó Nádai Anikótól!http://www.life.hu/csalad/20150830-nadai-aniko-es-kisfia-kozos-foto.htmlÚj ruhákat kapott Nádai Anikó tüneményes kisfia, Patrik.Család--Nyári Dia meghódította Rómáthttp://www.life.hu/csalad/20150830-nyari-dia-a-baratok-kozt-hannaja-romaban-nyaral-edesanyjaval.htmlRómában ünnepelte születésnapját Dia és édesanyja is, akik egy napon születtek. Család--Caramel kislánya, Szofi, egy éves lett: Cuki, szülinapi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150829-molnar-ferenc-caramel-kislanya-szofi-egy-eves-lett-cuki-szulinapi-fotot-tett-kozze-a-papaja.htmlA napokban egy éves lett Molnár Ferenc Caramel kislánya. Ebből az alkalomból egy cuki fotót posztolt családjáról a büszke apuka.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.