Pierce Brosnan halál feleség unoka James Bond anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri nagypapa a 007-es: Pierce Brosnan szívesen büszkélkedik bűbájos unokájával, akit most mutatott meg először a nagyvilágnak. 

A színész harmadszor lett nagypapa, ugyanis az egyik örökbefogadott lányának, Charlotte-nak már született két gyereke. Sajnos a gyerekek anya nélkül maradtak, amikor Charlotte 2013-ban elhunyt.

Forrás: Instagram/ Pierce Brosnan

A sztár első vérszerinti unokája azonban csak most, június 29-én született. A kislány a Marley May Cassandra nevet kapta. A Cassandra név Pierce Brosnan első feleségének a neve, akivel 24 évig voltak házasok a nő haláláig.

Mateklecke szülőknek - Jogszabályok, amit minden gyermekvállalás előtt álló párnak ismernie kellhttp://www.life.hu/csalad/20150831-tamogatasok-a-gyermekvallalashoz-tudnivalok-jogszavbalyok.htmlBabát terveztek? A közelmúltban nagyon sok olyan jogszabály született, amely gyermekvállalásra próbálja ösztönzi a fiatal párokat. Hogy egyszerűbben átláthassátok lehetőségeiteket, az alábbiakban lépésről lépésre végigvesszük a legfontosabb tudnivalókat. CsaládThinkstockEgyre gyanúsabban gömbölyödik Uma Thurman pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150901-uma-thurman-pocakja-egyre-gyanusabban-gombolyodik.htmlA cannes-i filmfesztiválon figyeltünk fel rá, hogy a 44 éves színésznő hasa gyanúsan gömbölyödik. A színésznő azonban még mindig nem erősítette meg, hogy babát várna.Család--Vallomás: Tóth Gabi őszintén a babaprojektrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150831-toth-gabi-a-gyerekvallalasrol-beszelt.htmlTóth Gabi, akit vélhetően lovagja puszilgat félmeztelenül a családalapításról beszélt. Kifejezetten jól áll a kezében a baba.Család--Lázadó kamaszkor! Sokat civakodik Kiszel Tünde és Donatellahttp://www.life.hu/csalad/20150831-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-arrol-vallottak-hogyan-szoktak-osszeveszni.htmlOlykor előfordulnak kisebb viták Kiszel Tünde és Donatella között, ugyanis Tünci lánya kamaszkorba lépett, és lázadni kezdett.CsaládOrigoDavid Beckham fiának címezte új tetkójáthttp://www.life.hu/csalad/20150831-david-beckham-fianak-brooklyn-cimezte-legujabb-tetovalast.htmlA szexi exfocista újabb tetoválást csináltatott, amit rögtön meg is mutatott Instagram oldalán.CsaládAFPÓriási titokra derült fény: Erzsébet királynő valójában kedvelte Dianáthttp://www.life.hu/csalad/20150831-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnot.htmlA brit uralkodónő a feltételezésekkel ellentétben szerette menyét. "Közülünk való" - így jellemezte őt egy korábbi levelében.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.