Titkolja terhességét Cameron Diaz?

Forrás: AFP -
esküvő színésznő terhesség házasság titkolózás Benji Madden titok Cameron Diaz gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta a színésznő alig néhány hónap együttlét után hozzáment szerelméhez, Benji Maddenhez, az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, mikor jelentik be, hogy babát várnak. Több jel is arra mutat, ez hamarosan megtörténik!

Januárban oltár elé állt a szinglik királynőjeként elhíresült Cameron Diaz, a színésznő és újdonsült férje, Benji Madden pedig azóta igyekeznek kerülni a nyilvánosságot.

Forrás: AFP

Nem véletlenül keltek szárnyra olyan pletykák, miszerint a színésznő és rocksztár kedvese gyereket terveznek, ráadásul a Good Charlotte frontembere korábban elhintette, mennyire vágyik családra - ráadásul egy közeli ismerősük szerint Cameron is nagyon szeretne már teherbe esni. A legfrissebb hírek szerint már úton is van a baba.

A ET, amerikai lap egyik forrása szerint Cameron elkísérte Benjit ausztráliai útjára is, ahol férjével ellentétben nem pezsgőt rendelt a hosszú repülőúton, hanem ásványvizet és narancslevet. Később, már a Los Angeles-i reptérre visszaérve igyekeztek figyelmen kívül hagyni a sok gratulációt, amelyet kaptak, és se nem erősítették meg, se nem cáfolták a kérdést, miszerint úton az első közös gyermekük. Mindeközben Cameron bő pólóval és kabáttal igyekezett takarni pocakját.

Vajon meddig várnak még a nagy bejelentésre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.