Pirner Alma pocakja egyre nagyobb - Újabb tündéri fotó!

terhesség pocak rúdtáncos Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtáncvilágbajnok lassan terhessége vége felé közeledik, ám alig szedett fel pár kilót, és pocakja is csinosan gömbölyödik.

Pirner Alma hat hét múlva már kezében tarthatja kisfiát, ám meg nem mondanánk róla, hogy a nyolcadik hónapban jár. A táncosnő akárcsak terhessége előtt, most is remek formában van.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

„Hihetetlen, mennyire megy az idő, már csak 6 hét van hátra, és a kezemben tarthatom! Szépen gyarapszik a picike, 2200 gramm körül van már a kis akrobatánk!" – írta a kép mellé Alma.

Kósa L. Adolf nem beszélhet a fiaivalhttp://www.life.hu/csalad/20150903-kosa-l-adolf-musorvezeto-regota-nem-beszelt-elso-hazassagabol-szuletett-fiaival.htmlA műsorvezető második feleségével teljes boldogságban él, ám első házasságából született fiaival nem tarthatja a kapcsolatot.Család--Megmutatta gyerekeit a gyönyörű Halle Berryhttp://www.life.hu/csalad/20150902-halle-berry-vilaghiru-szineszno-megmutatta-gyermekeit-maceot-es-nahlat.htmlA világhírű színésznőt csemetéivel, Maceóval és Nahlával kapták lencsevégre.Család--Becsöngettek a sztárcsemetéknek - Így kezdték a tanévethttp://www.life.hu/csalad/20150901-becsongettek-a-sztarcsemeteknek-iskolaba-indult-nemeth-kristof-kis-grofo-hajdu-peter-es-abel-anita.htmlNémeth Kristóf, Kis Grófo, Hajdú Péter és Ábel Anita is iskolába indultak gyermekeikkel, a cuki nebulók pedig úgy tűnik, egyelőre örülnek a tanév kezdetének.Család--Gyorsan múlik az idő! Berki Natasa Zselyke már bölcsishttp://www.life.hu/csalad/20150901-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-oviba-vitte-ma-reggel-kislanyat-natasa-zselyket.htmlNatasa Zselykét ma reggel bölcsibe vitték a szülei, a kislány pedig cukiskodott egyet édesapja mögött a hatalmas verdában.CsaládOrigoIszak Eszti sokáig háborúzott testvérévelhttp://www.life.hu/csalad/20150828-iszak-eszti-musorvezeto-sokaig-haboruban-elt-testverevel-krisztiannal-de-ma-mar-helyreallt-a-beke.htmlA műsorvezető régebben rengeteget veszekedett testvérével, mára azonban elsimultak a konfliktusok és imádják egymást.Család--Hatalmas idillben élvezi az anyaság minden percét Nádai Anikó http://www.life.hu/csalad/20150825-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-harmonikus-edesanya-es-megmutatta-hogyan-setal-kisfiaval.htmlAz RTL Klub sztárja egy parkban, hatalmas mosollyal az arcán, teljes boldogságban időzött kisfiával. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.