szoptatás Alyssa Milano anya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bűbájos boszorkák egykori sztárjának kislánya egy éves lett. A színésznő meghitt képpel köszönötte az Instagramon.

"Boldog születésnapot, szépséges Elizabellám! Miattad rájöttem, a szívem nem ismer határokat. Te voltál a lelkem hiányzó darabja. Köszönöm, hogy engem választottál" - írta a szoptatós fotóhoz Alyssa Milano.

A 42 éves színésznő tavaly szeptember 4-én adott életet kislányának, Elizabellának. A baba édesapja David Bugliari, aki hat éve Alyssa Milano férje. 2011-ben született első közös gyerekük, Milo.

Forrás: Instagram/ Alyssa Milano

Nem ez az első szoptatós szelfi, ami a színésznőről készült. Többször is megmutatta ország-világnak, hogyan eteti kislányát.

Amíg a násznép el nem választ http://www.life.hu/csalad/20150907-amig-a-nasznep-el-nem-valaszt-7-ev-jegyesseg-a-hazassag-utan-a-ferj-lelepett-egy-munkatarsaval.htmlA ma 29 éves, Angliában élő Michelle Young hét évvel ezelőtt első látásra beleszeretett Alanbe, és hétévnyi jegyesség után, az esküvőn úgy érezte, hogy ő a legboldogabb nő a világon. Arra azonban legrosszabb rémálmaiban sem gondolt, hogy mindössze három hónap elteltével újdonsült férje le fog lépni a násznép egyik tagjával.CsaládThinkstockGyerekkereskedőknek adta szülészorvosa egy édesanya újszülött babájáthttp://www.life.hu/csalad/20150907-egy-szuleszorvos-gyermekkereskedoknek-adta-egy-edesanya-ujszulott-gyermeket.htmlAz édesanya egy fehér bőrű kisfiúnak adott életet, a szülés másnapján azonban egy sötét bőrű újszülött csecsemőt hoztak neki a nővérek. A felháborodott szülők állítják: orvosuk kicserélte, és gyerekkereskedőknek adta fiukat.CsaládOrigoNégy gyereket tervez az állítólag ismét várandós Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150907-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-keszen-allnak-a-harmadik-babara-es-negy-gyereket-terveznek.htmlMivel Vilmos herceg felesége is nagy családban nőtt fel, a hercegné nem szeretne megállni két gyereknél. Mi több, a hírek szerint háromnál sem!Család--A te gyereked is stresszel az iskola miatt?http://www.life.hu/csalad/20150904-az-iskola-miatt-stresszelnek-a-gyerekek.htmlNemzetközi felmérések szerint a gyerekek bizony legalább ugyanannyit stresszelnek, mint a szüleik. A stresszforrások közül pedig az iskola az egyik legmeghatározóbb.Család--Rooney kisfia igazi Barcelona rajongó - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150903-ronney-kisfia-lionel-messivel-fotozkodhatott-a-barcelona-oltozojeben.htmlWayne Rooney kisfia bejutott a katalán csapat öltözőjébe, ahol a legnagyobb focistákkal, például Lionel Messivel is fotózkodhatott. CsaládAFPEgészséges szájon csókolni a gyereket?http://www.life.hu/csalad/20150905-megis-egeszseges-szajon-csokolni-a-gyereket.htmlDr. Charlotte Reznick amerikai pszichológus korábban arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülők semmiképpen se csókolják szájon a csemetéjüket, mert a szexuális töltetű cselekedet összezavarhatja a kicsiket. Ausztrál kollégája, Dr. Fiona Martin szerint azonban ilyen negatív hatásról szó sincs.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.