Hivatalos: Márciusban érkezik a királyi bébi

Forrás: AFP/Claudio Bresciani -
terhesség család gyermek Viktória svéd királyi hercegnő várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd királyi család hivatalos közleményben osztotta meg a nagy örömhírt: Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg a második gyermeküket várják.

Míg mindenki Katalin hercegné állítólagos harmadik terhességével van elfoglalva, addig Svédország trónörököse, Viktória hercegnő és férje, Dániel herceg a napokban számoltak be családjuk legújabb örömhíréről: a svéd koronahercegnő második gyermekével várandós!

Forrás: AFP/Claudio Bresciani

Az amerikai Hello! magazin által is lehozott közlemény szerint a svéd hercegi pár jövő év márciusára várja a királyi család legifjabbikát. Viktória királyi hercegnő és a korábban fitneszedzőként dolgozó Daniel Westling 8 évvel megismerkedésük után, 2010-ben házasodtak össze. Első gyermekük, Esztella hercegnő 2013 februárjában született.

Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozik

Egy királyi sarj élete nem mindig játék és mese - az európai királyi udvarok fénykorában az uralkodók leányait egyszerűen árunak tekintették. A jövőjüket az államérdek határozta meg, gyakran már gyerekkorukban eldőlt a sorsuk, és akár távoli országokba is elkerülhettek, hogy olyan férfiak mellett éljék le életüket, akit korábban még csak nem is láttak. Szerelem vagy boldogság? Szó sem volt ilyesmiről. A helyzet azonban jócskán megváltozott: a Life.hu ITT gyűjtötte össze Európa legszebb tündérmeséit.

Micsoda malőr! Apukájára kakilt az újszülött baba a fotózásonhttp://www.life.hu/csalad/20150905-lekakilta-apukajat-az-ujszulott-baba-a-fotozason.htmlMinden szülő tisztában van vele, hogy egy újszülöttel a legváratlanabb helyzetekre is fel kell készülni. Az már más kérdés, hogy ez nem mindig sikerül. Család--Az afrikai anyák számára van, ami a halálnál is rosszabbhttp://www.life.hu/csalad/20150908-az-afrikai-anyak-szamara-van-ami-a-halalnal-is-rosszabb-fisztula-sipoly.htmlAfrika egyes részein még mindig óriási a különbség, hogy valaki városban vagy vidéken él-e. Addis Ababában és Etiópia többi nagyvárosában például sokaknak van wifihozzáférése, kávézókba járnak, és divatosan öltözködnek, míg az ország egyes vidéki részein az áramot és a folyóvizet is nélkülöznie kell a lakosságnak, és egészségügyi ellátásra is csak mérföldekkel odébb van lehetősége az ott élőknek.CsaládOrigoÚjra munkába áll Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150908-katalin-hercegne-jovo-heten-ujra-munkaba-all-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlHárom hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.News--Kiderült, mire vágyik 30. születésnapján Sarka Kata http://www.life.hu/csalad/20150909-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-elarulta-hova-szeretne-utazni-a-harmincadik-szuletesnapjan.htmlHajdú Péter felesége elárulta, melyik az a hely, amely még a bakancslistáján is szerepel, és ahová örülne, ha a 30. születésnapján elvinné a férje.Család--Újabb esküvő a királyi családban! Megházasodott Charlene hercegné öccsehttp://www.life.hu/intim/20150905-charlene-monacoi-hercegne-occse-gareth-wittstock-felesegul-vette-baratnojet-monacoban.htmlGareth Wittstock Monacóban mondta ki barátnőjének és kislánya édesanyjának a boldogító igent.Intim--A kis Berki Natasa Zselyke kuktának állt - Ettől a fotótól biztosan elolvadsz! http://www.life.hu/csalad/20150909-berki-krisztian-kislanyarol-natasa-zselykerol-megtalaltuk-a-legcukibb-fotot-amit-pamela-fozes-kozben.htmlBerki Krisztián kislánya, Natasa Zselyke a konyhában csibészkedett, erről pedig egy hihetetlenül aranyos kép is készült.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.