Családi fotókat tett közzé Justin Timberlake - Kiakadt a cukiságmérő!

baba fotók kisfiú Justin Timberlake Jessica Biel énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekes Jimmy Fallon műsorába vitte magával a kisfiáról készült felvételeket, amin még a büszke édesanya, Jessica Biel is szerepel. 

Silas Randall Timberlake még áprilisban látta meg a napvilágot, és szülei nem sűrűn mutatták meg őt a nyilvánosságnak. Legutoljára egy cuki szurkolói mezben láthattuk Jessica kezében, amikor a család a Memphis Grizzlies csapatának drukkolt. Most viszont Timberlake két képet is magával vitt a Fallon Tonight című amerikai szórakoztató műsorba. A kisfiú egyszerűen tündéri, és még most sem tudjuk eldönteni, vajon melyik sztárra hasonlít a legjobban.

A meghívott halál - Amikor egy gyermek saját kezűleg vet véget életénekhttp://www.life.hu/csalad/20150909-az-ongyilkossag-megelozesenek-vilagnapja-a-fiatalkori-ongyilkossag-megelozheto.htmlGazdasági válság, devizahitelek, depresszió, kilátástalanság, feldolgozatlan trauma - Magyarországon évente átlagosan 2500 ember zárja le átmeneti problémáját egy végleges megoldással. Ez azt jelenti, hogy kis hazánk a népességszámhoz viszonyítva még mindig az évente legtöbb öngyilkosságot regisztráló tíz ország között van a világon. További elszomorító tény, hogy az idősebb korosztály mellett egyre több kamasz vet véget saját kezűleg életének. Az öngyilkosság az élet tragikus, de elkerülhető és megelőzhető vége. CsaládThinkstockCuki sztárcsemeték első napjai az iskolábanhttp://www.life.hu/csalad/20150908-gorog-zita-modell-es-harsanyi-levente-musorvezeto-gyermekei-megkezdtek-az-iskolat.htmlGörög Zita és Harsányi Levente gyermekei idén lépték át először az iskola kapuját. A csinos műsorvezető családjában kisfia tud segíteni elsős hugicájának, Levente gyermeke pedig családja mellett felső tagozatos barátja segítségével néz szembe a rá váró kihívásokkal.Család--Szoptatós képpel ünnepelt Alyssa Milanohttp://www.life.hu/csalad/20150908-szoptatos-keppel-unnepelt-alyssa-milano-szineszno.htmlA Bűbájos boszorkák egykori sztárjának kislánya egy éves lett. A színésznő meghitt képpel köszönötte az Instagramon.Család--Új életet kezdhet az internetről megismert menekült család Németországbanhttp://www.life.hu/csalad/20150908-a-menekult-csalad-akikrol-hires-kep-keszult-uj-eletet-kezdtek-nemetorszagban.htmlNémetországban kezdett új életet a szír család, akiknek fotója bejárta a világot.Család--Így készül a világversenyre Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-kiss-daniella-keszul-a-miss-world-vilagversenyre.htmlMagyarország szépe a testét és a szellemét is edzi a nagy megmérettetésre, edzője pedig olyan szigorú vele, hogy a lány már a közösségi oldalán sem mer becsekkolni étterembe vagy cukrászdába, nehogy rátelefonáljanak, hogy felróják neki a "bűnözést". TV + Sztárok--Rubint Réka álomhelyszínről posztolt fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-rubint-reka-fitneszedzo-alomhelyszinrol-posztolt-szexi-fotot.htmlSchobert Norbit pazar nyaralással lepte meg felesége, Réka, aki szexi fotón pózolt háttérben a kék tengerrel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.