Falatozás közben durcizik a tündéri Berki Natasa Zselyke

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, aki ma egy különös erőgépet kapott a lábai közé, ismét cuki fotót osztott meg kislányáról.

Krisztián nyilvános közösségi oldalán tett közzé egy édes fényképet éppen durcizó gyermekéről. A mindig mosolygós Natkó képéhez az alábbi mondatot fűzte a papája: "NEM! nem hiszem el, hogy egy tányér levest sem tudok már megenni a sok paparazzo miatt igaz apa?"

Nagyon trendi bölcsis Berki Natasa Zselyke

A büszke szülők több képet is közzétettek már kislányuk bölcsis hétköznapjairól, aki nagyon gyorsan belerázódott az új élethelyzetbe. Az ennivalóan aranyos Berki Natasa Zselyke nagyon öntudatos kis hölgy, és a reggeli ruhaválasztáskor is biztosan van egy-két szava az édesanyjához.
Álomszép családi fotó Berki Krisztiánról, Hódi Pameláról és Natkórólhttp://www.life.hu/csalad/20150912-alomszep-csaladi-foto-berki-krisztiantol-es-hodi-pamelatol.htmlKrisztián, aki erősebb, mint bárki, egy csodaszép képet tett közzé bájos családjáról.Család--Így küzd a magas lépcsőfokokkal Berki Natasa Zselyke - Videó!http://www.life.hu/csalad/20150911-berki-natasa-zselyke-lepcsozik.htmlMár megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Hódi Pamela tüdéri videót posztolt.CsaládOrigoA kis Berki Natasa Zselyke kuktának állt - Ettől a fotótól biztosan elolvadsz! http://www.life.hu/csalad/20150909-berki-krisztian-kislanyarol-natasa-zselykerol-megtalaltuk-a-legcukibb-fotot-amit-pamela-fozes-kozben.htmlBerki Krisztián kislánya, Natasa Zselyke a konyhában csibészkedett, erről pedig egy hihetetlenül aranyos kép is készült.Család--Meghitt családi programot szerveztek Berki Krisztiánék - Tündéri fotók!http://www.life.hu/csalad/20150907-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-csaladi-napot-tartott-a-tatai-oreg-tonal-hodi-pamelaval-es.htmlRég láthattunk ennyire idilli, boldogságot sugárzó képeket Berki Krisztiánékról: a magyar macsó kirándulni vitte Pamelát és Natasa Zselykét, a családos nap pedig, a jelek szerint remekül sikerült. Család--Hihetetlen luxusbölcsibe jár Berki Natasa Zselyke - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150903-berki-krisztan-ma-reggel-egyedul-vitte-kislanyat-a-bolcsibe.htmlAhogy arról már korábban is beszámoltunk, szeptember 1-jén a kis Natasa Zselyke bölcsis lett - és nem is akármilyen helyen!CsaládFürdőkádban cukiskodik Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150831-berki-natasa-zselyke-furdokadban-cukiskodik.htmlBerki Krisztán újabb tündéri fotót posztolt kislányáról, aki ezúttal hajmosás közben vette le apukáját a lábáról.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.