Ennél édesebb anya-fia képet még nem láttál Nádai Anikóról

betegség anyaság szülés család gyermek Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban hírt adtunk: Nádai Anikó az utóbbi napokban kisfiáért aggódott, akit orvoshoz kellett vinni a szeme miatt. Most azonban egy tündéri anya-fia fotóval tudatta a villággal, minden a legnagyobb rendben Patrik körül. 

A híres anyuka nagyon megijedt, amikor Patrikot orvoshoz kellett vinni, hogy kimossák a pici szemét. A nagy riadalom azonban szerencsére napokon belül elmúlt. Anikó most egy tündéri közös képpel üzent azoknak, akik izgultak értük, hogy mindketten a legnagyobb rendben vannak. Patrikot ezúttal sem mutatták meg teljes egészében a nyilvánosságnak, de Anikóa fotó alatt azt is elárulta, párja kérése volt, hogy még várjanak ezzel egy ideig.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Nádai Anikó egyre többet mutat a kisfiából

Az RTL Klub sztárja gyönyörű sorokat osztott meg rajongóival az anyai szeretetről, és csemetéje kiságyába is bepillantást engedett. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.