Gratulálunk! Apa lesz a Fiesta zenekar alapítója, Knapik Tamás

Forrás: koncertiroda.hu -
Fiesta terhesség családalapítás Knapik Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tamás, aki több mint két éve van együtt szerelmével, Katával, elárulta: mivel már jóval elmúlt negyven, előbb-utóbb sejtette, hogy eljön az apaságnak is az ideje, ám egyelőre nem nagyon fogta fel, milyen lesz az élete, ha megszületik a baba.

"Egyelőre nem tudok belegondolni az apaságba. Fel sem fogtam igazán" - nyilatkozta Tomi a Blikknek, és azt is elmesélte, milyen különleges módon ismerkedett össze gyermeke édesanyjával.

Az egykori Fiesta: Csordás Tibor és Knapik Tamás, akinek első gyermeke jövő tavasszal születik meg. Forrás: koncertiroda.hu

"Kata bejelölt a Facebookon, de igazából véletlenül. Ő akkor még Taktakenézen élt, éppen ezért eleinte csak beszélgettünk. Azt viszont rengeteget. Hamar kiderült, hogy nagyon jól megértjük egymást, így egy idő után közöltem vele, hogy szerintem próbáljuk meg együtt.

Ám mivel arra nekem nem lett volna időm, hogy a közel kétszáz kilométerre lévő településre lejárjak udvarolni, kértem, hogy költözzön fel hozzám. Ő pedig jött. Ennek augusztusban volt két éve, és mi azóta is nagyon boldogok vagyunk, nemsokára pedig már egy család leszünk" - mesélte a zenész.

Hoppá! Anne Hathaway terhes?http://www.life.hu/csalad/20150920-anne-hathaway-szineszno-a-hirek-szerint-terhes.htmlNagyon sejtelmes fotó készült a minap a gyönyörű színésznőről, aki igyekezett minél bővebb ruhákba burkolózni. Így nem is csoda, hogy sokakban felmerült a kérdés: vajon Anne Hathaway terhes?Család--Királyék a köbön - újra együtt a három testvérhttp://www.life.hu/csalad/20150920-kiraly-viktor-linda-es-benjamin-aranyos-szelfit-lottek.htmlAranyos szelfit lőtt Király Linda, Viktor és Benjamin.CsaládOrigoEnnél édesebb anya-fia képet még nem láttál Nádai Anikórólhttp://www.life.hu/csalad/20150920-nadai-aniko-kisfia-patrik-jobban-van-edes-anya-fia-kepet-posztolt-a-hiresseg.htmlAhogyan arról korábban hírt adtunk: Nádai Anikó az utóbbi napokban kisfiáért aggódott, akit orvoshoz kellett vinni a szeme miatt. Most azonban egy tündéri anya-fia fotóval tudatta a villággal, minden a legnagyobb rendben Patrik körül. Család--Fotós híján szelfikkel dokumentálta esküvőjét a menyasszony - Elképesztő képek!http://www.life.hu/csalad/20150920-liisa-luts-menyasszony-fotozta-sajat-eskuvojet.htmlHihetetlen ötlettel állt elő egy tallini jegyespár, akik úgy döntöttek, nem szerződtetnek hivatásos fotóst esküvőjükre, hanem az eseményt maga a menyasszony dokumentálja majd. Az eredmény elképesztő lett!Család--Berki Natasa Zselykét kirándulni vitték szülei - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150920-berki-natasa-zselyket-az-allatkertbe-vitte-kirandulni-berki-krisztian-es-hodi-pamela.htmlSzülei ezúttal izgalmas kirándulásra vitték a tündéri kis Berki Natasa Zselykét, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a közös programot. Ettől a kislánytól minden alkalommal el kell olvadni!Család--Micsoda pasi! Kigyúrt és őrülten szexi családapa Jamie Dornanhttp://www.life.hu/csalad/20150919-jamie-dornan-a-szurke-50-arnyalata-szinesze-nagyon-sarmos.htmlHa lekerül a zakó, a szexi öltöny, akkor is überszexi A szürke 50 árnyalata sztárja. Ráadásul szerető apuka is!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.