Szíriai kisgyermeket fogadna örökbe Angelina Jolie és Brad Pitt

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt örökbefogadás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi lapinformációk szerint Jolie egy szíriai árvát szeretne örökbe fogadni három saját, és három adoptált gyermeke mellé.

A gyönyörű színésznő, aki jelenleg ENSZ menekültügyi megbízottjaként dolgozik, és nyilvános beszédeiben kiáll azon a nézete mellett, hogy a nyugati országoknak be kell fogadnia a migránsokat - írja a Daily Mail. Úgy tudni, nemrég még Szíriába is ellátogatott, hogy az ott élő embereknek, akik a háborúban elvesztették szeretteiket, segítséget nyújtson.

Forrás: Northfoto

Jolie rögtön három gyermeket is adoptálni akart, de Brad ebbe nem egyezett bele, mert szerinte ez a drasztikus változás nem lenne jó hatással családjukra. Pitt szerint saját csemetéiknek nehézséget jelentene egyszerre három új testvért is befogadni.

Végül megegyeztek, hogy csak egy új családtaggal bővülnek majd a jövőben.

Amikor az 5 éves Petike ismerősnek jelöl Facebookonhttp://www.life.hu/csalad/20150922-gyerekek-es-a-facebook-mennyire-veszelyes-a-virtualis-let.html29 évvel ezelőtt, 1986-ban születtem. Tabletek, mobiltelefonok, a legfontosabb pedig, hogy Facebook nélkül telt el a gyerekkorom. És tudod mit? Örülök neki. Na nem mintha a digitális technika vívmányait ördögtől valónak tartanám, sőt! Kifejezetten rajongok a különféle kütyükért. Attól viszont borsódzik a hátam, mikor a barátaim öt-hat-hét éves gyerekei jelölnek meg ismerősnek. Egy kisikolásnak tényleg a Facebook az ideális játszótért? Család--Apának maradni minden körülmények között http://www.life.hu/csalad/20150921-apak-az-igazsagert-egyesulet-az-apak-szerepe-a-gyermekek-eleteben.htmlFérfiak uralják az üzleti, gazdasági, politikai életet, feléjük billen a mérleg nyelve amikor a fizetéseket osztják, és hiába élünk a 21. században, a két nem társadalmi szerepvállalási lehetőségei között még ma is igen nagy szakadék tátong. A társadalom legtöbb szférájában manapság is férfidominancia tapasztalható. Van azonban az életnek egy olyan területe, ahol a gyengébbik nem erőfölénye vitathatatlan: ez pedig a gyermeknevelés, és az ezzel kapcsolatos államigazgatási eljárások. Család--Parkoló kocsiban hagyta alvó kislányát Berki Krisztián és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20150923-berki-krisztian-es-hodi-pamela-parkolo-kocsiban-hagyta-alvo-kislanyat-berki-natasa-zselyket.htmlMagyarázkodni kényszerült a népszerű sztárpár, ugyanis kiszúrták, ahogyan egy bevásárlóközpontban vásároltak, miközben kislányuk, a tündéri Berki Natasa Zselyke a terepjáróban aludt. Mindezt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen. Akkor most hogy is volt ez? Család--Britney Spears szeretne egy harmadik gyereket http://www.life.hu/csalad/20150922-britney-spears-ket-ev-mulva-ujra-szeretne-szulni-egy-gyermeket.htmlA 33 éves popdívának már van két gyönyörű kisfia, azonban hamarosan egy újabb gyermekkel szeretné bővíteni a családját. Család--Berki Natasa Zselyke motorra pattant - Nincs nála vagányabb sztárcsemete!http://www.life.hu/csalad/20150922-berki-natasa-zselyke-motort-vezet-egy-videoban.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián gyermeke ezúttal motorra pattanva bizonyította be, már most hihetetlenül belevaló kislány. CsaládOrigoBritney Spears szeretne egy harmadik gyereket http://www.life.hu/csalad/20150922-britney-spears-ket-ev-mulva-ujra-szeretne-szulni-egy-gyermeket.htmlA 33 éves popdívának már van két gyönyörű kisfia, azonban hamarosan egy újabb gyermekkel szeretné bővíteni a családját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.