Gólyahír! Harmadik gyermekét várja Kecskés Karina

Forrás: Facebook/Kecskés Karina -
színésznő terhesség kisbaba Üvegtigris Kecskés Karina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves színésznő orvos férjével régóta szeretett volna egy újabb kisbabát, és az álmuk ebben az évben teljesült is. 

Karina hatalmas pocakkal érkezett egy hazai film premierjére, ahol örömmel pózolt a fotósoknak. A színésznő az utóbbi években visszavonultan élt, és főleg az anyaságra koncentrált. Kisfia és kislánya mellé pedig most egy újabb baba érkezését várja, akiről még nem szívesen beszél a sajtónak.

Forrás: Facebook/Kecskés Karina

Korábban az Üvegtigris sztárja azt nyilatkozta, hogy a hangsúly az életében a családján van, és szeretné kiélvezni a gyerekeivel tölthető minden másodpercet - írja a Blikk.

Majkáék családi idillről posztoltak – Már négyen vannak a képeken!http://www.life.hu/csalad/20151022-majka-es-dundika-csaladi-idillrol-posztoltak-mar-negyen-vannak-a-kepen.htmlMajka és Dundika is megosztotta világgal, milyen tündérien mutat az immár négy fős család. Család--Tovább tart a miskolci kisfiú kálváriája: Nem akarja látni az anyja Gerzsont?http://www.life.hu/csalad/20151022-nem-akarja-latni-az-anyja-gerzsont-a-miskolcon-elhagyott-kisfiut.htmlNem túlzás, egy egész ország szurkolt, hogy előkerüljön a moskolcon elhagyott gyerek mamája. Nos, meglett, és később nyilatkozott is. CsaládOrigoMilliókat költött 22 hónapos kislányára, hogy szépségkirálynőt faragjon belőlehttp://www.life.hu/csalad/20151020-milliokat-koltott-22-honapos-kislanyara-jas-sullivan-hogy-szepsegkiralynot-faragjon-belole.htmlMéregdrága holmik, ékszerek és póthaj – Jas Sullivan mindent elkövet, hogy teljesüljön álma, és szépségkirálynővé koronázzák egy szem kislányát, Minnie-Beau-t. Család--Így mi is szívesen birkóznánk David Beckhammel!http://www.life.hu/csalad/20151019-david-beckham-es-fia-sajat-otthonukban-bunyoztak-errol-foto-is-keszult.htmlCuki családi képpel leptett meg minket a világhírű sztárfocista, és fia a hétvégén. A fiúk együtt bolondoztak, és püfölték egymást, természetesen csak játékból. CsaládOrigoElolvadunk Caramel kislányától - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151020-caramel-jatekai-koreben-fotozta-kislanyat.htmlJátékai körében fotózta le kislányát az énekes, aki csak ennyit írt a kép mellé: „Ő a mindenem”. Család--Gwyneth Paltrow is gyerekeivel hódít - Csemetéi hihetetlenül aranyosakhttp://www.life.hu/csalad/20151019-gwyneth-paltrow-szineszno-legtobbszor-gyerekeirol-posztol.htmlNéhány sztár legszívesebben gyerekeiről posztol fotókat az Instagramon – közéjük tartozik Gwyneth Paltrow is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.