Megszületett Nkuya Sonia kislánya - Tündéri babafotó!

baba Nkuya Sonia gólyahír szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sugarloaf énekesnője újra édesanya lett. Megszületett Nkuya Sonia kislánya.
"Örömmel értesìtünk benneteket; hogy este 20:02-kor egy újabb taggal bővült a Sugarloaf Család! Sonia életet adott második kislányának, Norina Nikének, aki 37 hetesen, 2750 grammal, 49 centivel jött a világra.
Köszönet a Péterfy Sándor utca szülészetének a remek hozzáállást; a rengeteg segítséget az orvosoktól, a rezidensektől; és különösen Kristóf Nóra szülésznőtől, aki nélkül nem lettünk volna ilyen sikeresek! Mindketten jól vagyunk, Norina Niké egy tünemény! Puszilunk mindenkit! Sonia" - tette közzé a zenekar hivatalos Facebook oldalán.
Tündéri fotón meg is mutatták a kis Norina Nikét.
Forrás: Facebook/ Sugarloaf

Ezért nem házasodnak még össze Majkáékhttp://www.life.hu/csalad/20151025-majka-es-majoros-hajni-a-baba-miatt-nem-hazasodnak-meg-ossze.htmlMajka és Hajni már régóta szeretik egymást, és tervezgették az esküvőt is. Azonban a pár úgy döntött, mégis várnak még a nagy nappal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMeg nem született gyermekek történetei - Hírességek, akik elvetéltekhttp://www.life.hu/csalad/20151022-sztarok-akik-elveteltek-elvesztettek-gyermekuket.htmlEgy régóta vágyott baba elvesztése hatalmas traumát okoz az egész családnak, idő kell, amíg fel tudják dolgozni a veszteséget. A sztárvilágban is akad jó néhány olyan asszony, aki átélte már ezt a megrázkódtatást, az alábbiakban az ő történeteik következnek. CsaládBrad Pitt kisfia légpuskával lőtt rá egy fogatáson http://www.life.hu/csalad/20151024-brad-pitt-gyerekei-legpuskaval-lottek-ra-a-szinesz-halalra-remult.htmlA világsztár több forgatásra is magával viszi a gyermekeit, akik az egyik szünetben jól megviccelték az édesapjukat. Család--Gólyahír! Harmadik gyermekét várja Kecskés Karinahttp://www.life.hu/csalad/20151022-harmadik-kisbabajat-varja-az-uvegtigris-sztarja-kecskes-karina.htmlA 38 éves színésznő orvos férjével régóta szeretett volna egy újabb kisbabát, és az álmuk ebben az évben teljesült is. Család--Gyerekek, akikről saját szüleik mondtak le - Élet egy gyermekotthon falai közötthttp://www.life.hu/csalad/20151022-elet-egy-gyermekotthonban-a-cseppko-gyermekotthon.htmlVan olyan gyerek, akit nem akartak, nem vártak a szülei. Van olyan gyerek, aki a saját családjától nem tanulja meg, mi az igazi szeretet. Van olyan gyerek, akit a tulajdon édesanyja vagy édesapja bántalmaz. Van, amikor az otthont nem a családi fészek jelenti, hanem egy féltő, gondoskodó, biztonságot és állandóságot nyújtó közösség. Család--Beyoncé apukája szerint lánya nem annyi idős, mint amennyinek mi hisszükhttp://www.life.hu/csalad/20151022-beyonce-edesapja-mathew-knowles-szerint-a-lanya-nem-annyi-idos-amennyinek-hisszuk.htmlAz énekesnő papája, Mathew Knowles egyetlen mondattal felrobbantotta az internetet, amikor egy nemrég adott interjújában elkotyogta, valójában hány éves a lánya. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.