Hódi Pamela média Berki Natasa Zselyke kamera munka operatőr Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cuki kishölgy a kamera másik oldaláról figyeli az eseményeket, de nincs kétségünk afelől, hogy ha felnő, ő is szívesen dolgozik majd a médiában.

Berki Krisztián büszke kislányára, aki úgy fogja a kamerát, mint egy igazi profi. Ám apukáját és anyukáját ismerve, biztos, hogy nem elégszik meg ennyivel, és később csak úgy tündököl majd a kamera előtt is.

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

„Külön kamera technikussal dolgozik Natika" – írta a kép mellé Krisztián.

Zimány Linda erdőtündér lett?http://www.life.hu/sztarok/20151026-zimany-linda-modell-erdotunder-lett-o-mar-nagyon-keszul-a-halloweenre.htmlZöld levelekbe burkololta tökéletes dekoltázsát a modell, sőt még egy fejpánttal is meglepte magát. TV + Sztárok--Cinthya Dictator új frizurát villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151026-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-enekes-exe-uj-frizurat-villantott.htmlGöndörített hajjal pózolt a fotóslány, akinek remekül áll az új séró. TV + Sztárok--Meztelenül a hullámvasúton – Így üzennek hadat a ráknak az angolokhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-meztelenul-ultek-a-hullamvasutra-az-emberek-egy-angliai-kalandparkban-igy-uzentek-hadat-a-raknak.htmlEgy angliai kalandparkban furcsa látványosságra lehettek figyelmesek a látogatók, ugyanis egy meztelen emberekkel feltöltött járat indult útnak. TV + SztárokOrigoMagyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlSarka Kata és Vajna Timi támogatása nélkül is lehet sikeres magyar szépség, ő Kármán DalmaA Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos magyar lány már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigoÍgy élvezi a luxust Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20151027-vajna-timea-a-milanoi-luxusuzletekben-probalt-markas-ruhakat.htmlAndy Vajna felesége Milánóban shoppingolt. Vásárlókörútjának részleteit az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel. TV + SztárokOrigoMa 17 éves a Barátok közt - Íme, az 5 legjobb idézethttp://www.life.hu/sztarok/20151026-5-legjobb-idezet-a-baratok-koztbol.htmlHihetetlen, de már 17 éve költözhettünk be esténként mi is a Mátyás király térre Magdi anyus, Vili bácsi, a Berényi-testvérek, Hoffer Misiék, és a többi szomszéd közé. Az évforduló alkalmából összeszedtük a legjobb idézeteket a Barátok köztből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.