Rúdtánctermben él a Hungary's Got Talent tehetsége

rúdtánc Hungary's Got Talent rúdfitnesz Molnár Nikolett balett lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Nikolett rúdtánc-rúdfitnesz produkcióval lepte meg a zsűrit. A hölgyről kiderült, cuki öt éves kislánya is a sport szerelmese és egyáltalán nem bánja, hogy anyukájával egy rúdtáncteremben laknak.

Nikolett a klasszikus balettről váltott a rúdtáncra, a Life.hu-nak elmesélte, miért döntött így és mire költené a nyereményt, ha ő lenne a tehetségkutató győztese.

Forrás: RTL Klub

Mióta rúdtáncolsz és miért váltottál a balettről rúdtáncra?

2011 óta rudazok, bár a balettet már előbb, 18 évesen abbahagytam. Valami egészen másra vágytam, olyanra, amiben ki tudok teljesedni és minden oldalamat meg tudom mutatni. A rúdtáncban a fitness, az akrobatika és művészet is fontos szerepet játszik. Színes egyéniségnek tartom magam, nem tudok leragadni egy dolognál, úgy gondoltam, ez nekem nagyon testhezálló lesz. Amellett, hogy művészileg is fontos, nagyon formál és karban tartja az izmokat, egy sporthoz sem hasonlítható hatékonyságában. Nyolchónapos volt a kislányom, amikor elkezdtem rudazni. Két etetés között jártam akkor edzeni.

Kislányod tőled kapott kedvet ahhoz, hogy a nyomdokaidba lépjen?

Mondhatjuk, hogy az anyatejjel szívta magába. Mivel a táncstúdióban lakunk, így minden lélegzetvétele a műfajról szól. Én nem tanítottam őt sohasem, amit látott az óráimon, azt kipróbálta. De már van gyerek rúdtánccsoportunk is, Karina is ott tanul már a többi kis manóval együtt.

Forrás: RTL Klub

Kislányod büszke az anyukájára, hogy bevállalta a megmérettetést a tehetségkutatón?

Nagyon büszke, a válogatóra is elkísért. Mindig azt mondja, hogy olyan szeretne lenni, mint anya. Imád velem jönni, amikor fellépek, vagy ott lenni a versenyeken, de őt még komolyabban nem érdekli a szereplés.

A Got Talentbe milyen céllal jelentkeztél?

Népszerűsíteni a sportágat, megmutatni, hogy ez többről szól, mint a csábítás és a nőiesség. Emellett magamat is szeretném megmutatni, és kíváncsi vagyok a zsűri véleményére is. A kislányomon keresztül pedig a gyerekekkel is meg tudom szerettetni a rúdfitneszt.

Ha te nyernéd a Got Telentet, mihez kezdenél a pénznyereménnyel?

Egy lakást szeretnék, ahova a kis családommal el tudunk költözni. Jó ez a stúdiós élet, de jó lenne egy saját otthon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.