Gólyahír! Pásztor Anna babát vár

Forrás: TV2 -
baba terhesség várandós Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna kisfiának, Benjinek hamarosan kistestvére születik. Az énekesnő már azt is tudja, milyen nemű babával bővül a család.

"Azt szerettük volna, ha nincs nagy korkülönbség a gyerekeink között" - nyilatkozta Pásztor Anna a Story magazinnak. Mióta tudja, hogy terhes, az énekesnő a szokottnál egy kicsit óvatosabb a fellépéseken.

Forrás: TV2

"Amikor a kisfiammal voltam várandós, hatvan koncertet csináltam végig úgy, hogy Benji már ott növekedett a hasamban. Most pedig a kislányommal is ugyanúgy lenyomom a bulikat, persze már nem ugrálok fejvesztve az emelvényen, és a lábammal se dobogok, ahogy szoktam. Amióta megtudtam, hogy várandós vagyok, még a színpadot is lehalkítottuk, vagyis az erősítőket is direkt úgy állítottuk be, hogy a közönség felé szóljanak" - mondta.

Idilli családi boldogság - Meleg sztárpárok és gyermekeikhttp://www.life.hu/csalad/20151027-meleg-homoszexualis-sztarok-es-gyermekeik.htmlAnya, anya, gyerekek vagy apa, apa, gyerekek. A homoszexuális párok gyermekvállalása hazánkban még ma is kiveri a biztosítékot, míg a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban már sokkal elfogadottabb, sőt majdhogynem megszokott látvány, ha egy meleg pár babakocsival sétálgat. Család--Ajjaj! Fény derült Michael Jackson nagy titkárahttp://www.life.hu/csalad/20151027-feny-derult-michael-jackson-nagy-titkara.htmlMi derülhet még ki az évekkel ezelőtt elhunyt poplegendáról, Michael Jacksonról? Sorra jelennek meg róla az újabbnál újabb hírek: múlt héten például az egyik gyerekével kapcsolatban robbant a bomba. Család--Kislánya rajzát tetováltatta magára David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20151029-kislanya-rajzat-tetovaltatta-magara-david-beckham.htmlEddig is tudtuk, hogy David Beckham a világ egyik legcukibb apukája lehet, de ezt most ismét bebizonyosult.CsaládAFPGólyahír! Csobot Adél kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20151028-golyahir-csobot-adel-enekesno-kisbabat-var.htmlIstenes Bence hamarosan apai örömök elé néz, hiszen kedvese, Csobot Adél közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Az örömhírt a műsorvezető közösségi oldalán, egy élő videoközvetítésben osztotta meg rajongóival. Család--Visszakaphatja-e édesanyja a Miskolcon magára hagyott gyermekét, Gerzsont?http://www.life.hu/csalad/20151027-a-miskolcon-talalt-kisfiu-neveloszulokhoz-kerult-kerdeses-hogy-visszakaphatja-e-edesanyja.htmlHiába került elő néhány nappal ezelőtt a 2 és fél éves Gerzson édesanyja, a fiút a gyermekvédelmi szolgálat nevelőszülők gondjaira bízta. Kérdéses, hogy visszakaphatja-e az anya a gyermeket. CsaládOrigoBerki Krisztián kislánya médiamunkásnak állthttp://www.life.hu/csalad/20151027-berki-krisztian-musorvezeto-kislanya-natasa-zselyke-operatornek-allt.htmlA cuki kishölgy a kamera másik oldaláról figyeli az eseményeket, de nincs kétségünk afelől, hogy ha felnő, ő is szívesen dolgozik majd a médiában.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.