Cate Blanchett: „Nem vagyok tökéletes"

Forrás: W Magazine/Time Walker -
édesanya örökbefogadás színésznő házasság család munka Cate Blanchett karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 30 éve él boldog házasságban, négy gyermek büszke édesanyja, és olyan karrierút áll mögötte, amelyről a legtöbb színész csak álmodni mer - vajon mi Cate Blanchett titka?

Ami kívülről oly egyszerűnek tűnik, az a valóságban egyáltalán nem az – ugyanezt gondolja Cate Blanchett a modern anya állandó dilemmájáról, karrier és a család összehangolásáról.

Cate-et a W Magazine állította kamerája elé egy rendhagyó fotósorozat erejéig - Íme, egy kis ízelítő belőle Forrás: W Magazine/Time Walker

Cate Blanchett és ausztrál forgatókönyvíró férje, Andrew Upton 1997 óta házasok, összesen 3 közös fiuk született, egyetlen örökbefogadott kislányuk pedig még nincs 1 éves sem.

Stohl András: „Régóta nyögöm, hogy egy családot szétromboltam"http://www.life.hu/intim/20151117-stohl-andras-szinesz-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-kapcsan-maganeleterol-vallott.htmlA színész a Válótársak című sorozat kapcsán párhuzamot vont saját és sorozatbeli karakterének magánélete között. Intim--Golden Globe: Cate Blanchett és Matthew McConaughey a legjobbakhttp://www.life.hu/kult/20140113-golden-globe-2014-dijazottak-listaja.htmlA 12 év rabszolgaság című filmnek ítélték oda a legjobb drámai alkotásnak járó díjat a 71. Golden Globe-díjátadó gálán. A legjobb drámai filmszínésznő Cate Blanchett lett a Blue Jasmine című filmben nyújtott alakításával, a legjobb drámai színész díját pedig a Mielőtt meghaltam című film kedvéért csontsoványra fogyott Matthew McConaughey vehette át.Kult--Új taggal bővült Ábel Anita családja – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151117-abel-anita-szineszno-csaladja-egy-golden-retriver-kutyussal-bovult.htmlA színésznő családjába új kedvenc érkezett, akiről már egy képet is megosztott közösségi oldalán. Család--"Ez a ki***** kérdés?!" - Cate Blanchett káromkodva vonult ki a tévés interjújárólhttp://www.life.hu/news/20150326-cate-blanchett-karomkodott-es-megsertodott-egy-interjun.htmlCate Blachettre egy kicsit mindig is úgy gondoltunk, mint egy igazi királynőre, hiszen kifogástalan a megjelenése, a viselkedése, nem keveredik botrányokba, nem iszik, nem káromkodik. Azaz várjunk csak! Káromkodva vonult ki egy ausztrál tévé interjúja közben. NewsAFPÍgy találkozott először a Beckham család hercegnője Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-harper-seven-beckham-es-harry-herceg-eloszor-talalkozott-egymassal-egy-focimeccsen.htmlA kis Harper Seven Beckham egy futballmérkőzés előtt rázhatott kezet a sármos trónörökössel. TV + Sztárok--Cate Blanchett nadrágkosztümben is álomszép - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150501-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jane-fonda-cate-blanchett.htmlA héten Salma Hayek viselte a legszebb estélyit, Jennifer Lopez pedig a legbevállalósabb szettet, de rajtuk kívül is volt ám élet a vörös szőnyegen. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.