Hilaria Baldwin család Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos képet tett közzé felesége, Hilaria Baldwin az immáron háromgyerekes színészről.

Alec Baldwin imádja gyönyörű babáit, kedvese pedig szereti megörökíteni a legcukibb pillanatokat. Most is épp ez történt:

Alec, és kisfia, Rafael Forrás: Instagram/hilariabaldwin
Megszületett Tatár Csilla kisfia, Milán: Íme az első fotó!http://www.life.hu/csalad/20151122-megszuletett-tatar-csilla-kisfia-kunos-milan-ruben-ime-az-elso-foto-rola.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tatár Csilla férjhez ment. Jelenleg azonban nem ez az egyetlen boldogságforrás a szépséges műsorvezető életében. November 19-én ugyanis Csilla életet adott első gyermekének is. Gratulálunk!Család--Most egész biztosan mindenki Elsa Pataky akar lenni: Íme a bizonyíték!http://www.life.hu/csalad/20151122-most-egesz-biztosan-mindenki-elsa-pataky-akar-lenni-chris-hemsworth-neje-alomszep.htmlElsa Patakyt gyakran irigyeljük, amikor magabizonytalan napunk van. Ma azonban olyan idilli fotót találtunk róla, hogy egyenesen a helyébe akarunk lépni. Család--Hihetetlenül cuki Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia: Íme Boldizsár!http://www.life.hu/csalad/20151122-gorbicz-anita-es-vincze-otto-kisfia-boldizsar-hihetetlenul-cuki-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, júniusban megszületett Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia. A büszke édesanya nem először mutatja meg gyermekét, most azonban lecserélte a Facebook-profilképét, hogy közzétegye, milyen gyorsan cseperedik a kis Boldozsár.CsaládOrigoRoberto konyhája - Zöldborsókrémleves rokforthabbalhttp://www.life.hu/csalad/20151121-rostas-robert-a-life-hu-sefje-zoldborsokremlevest-keszit.htmlEzen a héten, csütörtökön készítettem el szerintem sokszázadszor ezt a levest, Gabi és Borsó barátnőm kérésére. Ők állandó vendégeim a kávézóban, és már az előző héten lefixáltuk, hogy mikor és hogyan lesz a nagy nap. Elsőként érkeztek délben, hatalmas adagot kaptak, és a végén Gabi odaszólt: ''Robikám, ezt a levest csinálhatnád mindennap!',' és jó nagyot nevettünk. Család--Hírességek apa nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20151120-sztarok-akik-apa-nelkul-nottek-fel.htmlEgy keménykezű, ugyanakkor féltő, gondoskodó apa minden gyermek életében fontos szerepet játszik - vagyis játszana. Az alábbi hírességeknek ugyanis nem adatott meg az az öröm, hogy édesapa mellett nőjenek fel. CsaládAFPSoha nem szeretnél gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151121-vlogoli-a-gyerekvallalasrol-beszelget-a-voxpopban.htmlVlogOli kifaggatta az utca népét, vajon mit szólnak a gyerekvállaláshoz? Meglepő és vicces válaszok érkeztek a tizen- és huszonéves fiataloktól.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.