Horgas Eszter volt férje állítja, nem verte meg egykori feleségét

Forrás: TV2, RTL Klub -
Horgas Eszter Hungary's Got Talent verés Gregor Bernadett Somogyi István volt feleség asszony NANE2015 volt férj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somogyi István szerint soha nem verte meg a fuvolaművésznőt - legfeljebb megfogta a nyakát.

A Hungary's Got Talent zsűritagja, Horgas Eszter pár hete bevallotta, hogy saját bőrén tapasztalta meg a családon belüli erőszakot. Eszter borzalmas emlékeiről mesélt: arról, hogy a volt férje folyamatosan félrelépett, és amikor ő kérdőre vonta, iszonyatosan megverte – írja a Blikk. Most a férfi is reagált az Eszter által elmondottakra.

Somogyi István és Horgas Eszter Forrás: TV2, RTL Klub

„Amikor Eszter azzal a fegyverrel támadt, hogy soha többé nem láthatom a kislányunkat, akkor egyszer tényleg megfogtam egy másodpercre a nyakát. Ösztönből cselekedtem, de éppúgy megijedtem, mint ő. Békés ember vagyok, elítélek minden erőszakot. Aki nőt ver, nem férfi, ha ilyet tennék, magamat is utálnám. Viszont ha valaki megkérdezné, tudnék-e ölni, azt válaszolnám neki: a gyermekeimért igen" - mondta Somogyi, nagyon megbánta amit dühében tett.

Megvannak a Got Talent élő showba jutott versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20151121-megvannak-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-elso-evadanak-elo-showba-jutott-produkcioi-versenyzoi.htmlA Hungary's Got Talent első évadában harminc produkció jutott az élő showba, a Life.hu kedvencei ott vannak, jól tippeltünk. TV + Sztárok--Hoppá! Feszültség és könnyek a Got Talent zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151121-feszulteg-vita-es-konnyek-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsurijeben-osszeveszett-horgas-eszter-es.htmlCsuja Imre megbántotta Horgas Esztert, aki nem hagyta szó nélkül a színész beszólását. TV + Sztárok--Kustánczi Lia hatalmas melleivel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kustanczi-lia-playmate-hatalmas-melleivel-szelfizett-az-edzoteremben.htmlEdzés közben villantotta meg óriáskebleit Kustánczi Lia.TV + Sztárok--Liptai Claudia elképesztő dolgokat alkotott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151120-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-elkepeszto-dolgokat-alkotott-a-cukraszatban.htmlA műsorvezető egyre ügyesebb cukrász, legutóbb pedig remekműveivel szelfizett. TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandon van túl a Megasztár felfedezettje, Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151119-mujahid-zoli-enekes-eletveszelyes-kalandon-van-tul-az-eletet-kockaztatta-hogy-lassa-a-machu-picchut.htmlAz énekes nemrég tért haza dél-amerikai útjáról, ahol majdnem lecsúszott a világ hét csodája között számon tartott Machu Picchu meglátogatásáról, mert tüntetés tört ki a városban, ahonnan indultak. TV + Sztárok--Így sminkel férfit Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151123-igy-sminkel-ferfit-tolvai-reni.htmlTolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.