Paul Walker édesapja a Porschét hibáztatja fia haláláért

halál Paul Walker baleset Porsche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker 2013-ban vesztette életét egy Porsche Carrerában. Lánya az autógyártót okolja Walker haláláért, és ezzel most már nincs egyedül.

A színész apja, az idősebbik Paul Walker is azt állítja, a Porsche felelős azért, hogy meghalt a fia. Szerinte alapvető felszerelések hiányoztak a kocsiból. Meadow, a színész lánya jogi úton akar elégtételt venni a cégen, és Walker apja is keresetet adott be, amelyben állítja, a járműben nem volt meg az az eszköz, amelynek feladata, hogy megelőzze a kontrollálhatatlanná váló csúszásokat.

Forrás: UIP-Duna Film

A halálos balesetben meghalt az autó sofőre, Roger Rodas is, akinek özvegye szintén beperelte a Porschét, azonban a cég tagadja, hogy az autó tervezési hibás lett volna. Szerintük a nem rendeltetésszerű használat vezetett a balesethez.

Hamarosan bíróság elé kerül az ügy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.