Az 57 éves Fehér Anna először mesélt négy és fél éves kisfiáról

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
színésznő Fehér Anna család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenhárom évesen szülte meg kisfiát, Barnabást Fehér Anna színésznő. Ötvenen túli terhessége nagy port kavart akkoriban. A Best magazinnak beszélt először a kisfiúról. 

Fehér Anna kisfia már négy és fél éves, a színésznő újra látható a színházban. Állítása szerint nem okozott neki gondot, hogy egy kicsit pihentette a munkáját.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Sokszor járunk játszótérre, kirándulni, ismerkedünk a világgal. Szeret sütni-főzni is, már csodálatos süteményeket készít. Neki még minden munka játék. Persze vannak fiús dolgok is, amit a papával játszik. Október óta Barnabás az oviban is focizik” – mesélte a színésznő - "És hogy mi az, amit én tanultam Barnabástól? Ezerszer több, mint amit valaha is gondoltam. A fontosnak és a kevésbé fontosnak egészen más lett a sorrendje. Nagyon sok türelemre és nagyvonalúságra tanít a kisfiam.”

Megszületett Székely Norbert kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151126-megszuletett-szekely-norbert-kisfia.htmlGólyahír! Megszületett a kosárlabdaedző Székely Norbert kisfia. CsaládPaul Walker édesapja a Porschét hibáztatja fia haláláérthttp://www.life.hu/csalad/20151126-paul-walker-edesapja-a-porschet-hibaztatja-a-szinesz-halalaert.htmlPaul Walker 2013-ban vesztette életét egy Porsche Carrerában. Lánya az autógyártót okolja Walker haláláért, és ezzel most már nincs egyedül. CsaládOrigoImádnivaló hálaadási fotót posztolt Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20151126-mark-zuckerberg-es-csaladja-halaadasi-fotoja.htmlMark Zuckerberg hálaadás alkalmából posztolt meghitt családi fotót a Facebookra. Család--Csobot Adél imád várandós lennihttp://www.life.hu/csalad/20151124-csobot-adel-imad-varandos-lenni.htmlGyönyörű kismama Csobot Adél, látszik rajta, hogy a terhesség minden pillanatát élvezi. A Sztárban sztár versenyzője elárulta, hogy ez így is van. Család--Édes kismajmokat etetett Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151110-edes-kismajmokat-etetett-berki-natasa-zselyke.htmlNati 2. születésnapja alkalmából állatkertbe látogatott a Berki család, ahol majmokat etethettek. Krisztián hamar a kisállatok kedvence lett… Család--Gólyahír! Pásztor Anna babát várhttp://www.life.hu/csalad/20151029-pasztor-anna-masodik-gyereket-varja.htmlPásztor Anna kisfiának, Benjinek hamarosan kistestvére születik. Az énekesnő már azt is tudja, milyen nemű babával bővül a család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.