Apa lesz Damu Roland - Babát vár a felesége

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland baba terhesség Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edina már az ötödik hónapban jár, így hamarosan teljesül a pár vágya, ugyanis régóta vágytak közös gyermekre. 

"Roland áprilisban szabadult, végig téma volt a baba közöttünk, de türelmesnek kellett lennünk, hiszen Roli pánikbeteg volt, várni kellett, hogy szervezetéből kiürüljenek a gyógyszerek. Gondosan számolgattam a hónapokat, hogy lejárjon az idő szep­temberre. Ennek ellenére már augusztusban teherbe estem" - mesélte a Blikknek Edina, akinek a családjában több ikerpár is van, tehát ikrekkel is terhes lehetett volna.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Egyik reggel álltam a tükör előtt, és valahogy hatalmasnak láttam a hasamat. Tudtam, hogy nem az anyukám előző nap készített sóletje fújt fel, de Roli mégis azt mondta: csak képzelődök" - tette hozzá a kismama, aki rögtön elvégezte a tesztet, ami pozitív lett.

"Bár három gyermeket tervezünk, mégis féltettem őt az ikerterhesséttől, hiszen a kora miatt így is veszélyeztetett terhesnek számít. Az első ultrahangon aztán kiderült, hogy csak egy babánk lesz. Sírva fakadtam az örömtől, a picinyünknek járt a keze-lába, akár egy karateharcosnak" - tette hozzá boldogan Damu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.