Karácsonyi fotózáson járt Sarolta hercegnő, aki tiszta anyukája - Csodaszép fotók!

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge -
brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Saroltát legutóbb a keresztelőjekor láthattuk hivatalosan, novemberben azonban ismét fotózáson vett részt. A brit királyi család ugyanis csodálatos karácsonyi fényképeket készíttetett a kis hercegnőről.

Katalin és Vilmos kislánya, Sarolta tiszta anyja - legalábbis külföldi lapinformációk szerint. A Hello! magazin, aki már közzé is tette a kis trónörökös karácsonyi fotóit, azt írja, az öt hónapos kislány kiköpött Katalin, hatalmasat nőtt, és csak úgy ragyog a legfrissebb képein. És ez pontosan így is van. Lesd meg te is!

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge

Az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körül

Ha az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket - mutatjuk, melyek voltak ezek.
Megható vallomás! Ilyen testvérek György herceg és Sarolta hercegnő http://www.life.hu/csalad/20151123-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-jo-testverek.htmlSarolta hercegnő és György herceg igazi mintatestvérek. Aranyos információk derültek ki a királyi csemetékről. Család--Repül az idő: Sarolta hercegnő már fél éves http://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-lanya-sarolta-mar-fel-eves.htmlMár fél év telt el azóta, hogy a briteket egy kis hercegnővel ajándékozta meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg. CsaládAFPDe édes! Sarolta hercegnőről áradozott apukája, Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20151016-vilmos-herceg-szerint-lanya-charlotte-hercegno-mar-most-igazi-kis-holgy.htmlA büszke édesapa szerint kislánya már most igazi kis hölgyként viselkedik. Család--Sarolta hercegnővel kivételezik a nagymama! Luxusajándékokat vesz neki!http://www.life.hu/csalad/20151007-sarolta-hercegnonek-vasarol-ajandekokat-a-nagymama-carole-middleton.htmlBennfentesek szerint Katalin hercegnő anyukájának, Carole Middletonnak a kis Sarolta a kedvenc unokája, és ezt rendszeresen ki is mutatja. Család--Őrjöng a palota Sarolta hercegnő és György herceg lesifotója miatthttp://www.life.hu/csalad/20150929-sarolta-hercegno-es-gyorgy-herceg-lesifotoja-miatt-orjong-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlEz a nap is eljött: első alkalommal látott világot Sarolta hercegnőről olyan fénykép, amelyet szülei, Katalin és Vilmos beleegyezése nélkül közölt egy ausztrál női magazin. Család--Álomszép anya-lánya fotó készült Katalinról és Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150710-katalin-hercegnorol-es-sarolta-hercegnorol-alomszep-anya-lanya-foto-keszult.htmlLegutóbb, amikor a cuki kis György kivillantotta tökéletes fogacskáit, arról írtunk, hogy lehetetlen betelni a kis trónörökössel. Nos, ez Saroltára is éppúgy igaz, akit a keresztelője után kaptak lencsevégre. Imádjuk az anyukájával közös képét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.