Csak Adele dala nyugtatja meg a síró kisfiút! Tündéri videó!

Forrás: Instagram/adele -
mosoly dal megnyugtatás Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy anyuka töltötte fel a videót, amin megállás nélkül síró gyermeke arcára Adele Hello című száma csal mosolyt.

A Roman nevű kisfiúnak a fogzás miatt voltak nagy fájdalmai, ami miatt nem is tudta abbahagyni a sírást, egyedül Adele dala tudta elvonni a figyelmét. Az anyuka elmondása szerint rengetek számmal próbálkozott, de csak a Hello jött be.

Több, mint testőr? Adele ellopta Lady Gaga szexi pasiját

A Hello című dallal visszatérő énekesnő, úgy fest, lecsapta Lady Gaga kezéről a szexi testőrét. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Újabb dallal rukkolt elő a Gangnam Style atyja: Videó!http://www.life.hu/news/20151202-itt-az-uj-gangam-style-elkepeszto-klipet-keszitett-a-del-koreai-enekes.htmlHárom évvel ezelőtt nem volt ember, aki ne dúdolta volna egész nap PSY: Gangnam Style című megaslágerét. Most itt a folytatás! News--Megható! Így emlékeztek barátai a 2 éve elhunyt Paul Walkerrehttp://www.life.hu/news/20151202-igy-emlekezett-vin-diesel-es-tyrese-gibson-az-elhunyt-paul-walker-szineszre.htmlTyrese Gibson és Vin Diesel is megemlékezett a tragikus körülmények között elhunyt színészre. NewsOrigoElkészült az idei év legmenőbb szelfije: Pózolj sassal!http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-feher-feju-retisast-majd-fotozkodtak-vele-elkepeszto-sztori-kanadabol.htmlEgy kanadai testvérpár talált rá a csapdába szorult madárra, akit persze rögtön ki is szabadítottak. A sas egy fotóval hálálta meg a segítséget. NewsOrigoSokkoló! Leleplező felvételek készültek állatkínzásokról http://www.life.hu/news/20151201-szornyu-felvetelek-allatkinzasokrol-igy-olik-meg-a-borjukat-uj-zelandon.htmlSzörnyű képsorok kerültek napvilágra Új-Zélandról, ahol 30 farmon készítettek rejtett kamerás videókat. A végeredmény egyenesen gyomorforgató! NewsElzárkózik a világtól a Star Wars rendezője, George Lucas?http://www.life.hu/news/20151201-george-lucas-a-star-wars-rendezoje-nem-hasznalja-az-internetet-2000-ota.htmlSe Facebook, se Twitter – az ismert filmrendező elmondása szerint 2000 óta nem használja az internetet. News--Megható! 24 hetes kisbaba életét mentették meg a mentősök http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-24-hetes-babat-a-mentok-jasz-nagykun-szolnok-megyeben.htmlA kunszentmártoni esetkocsi hétfőn éjjel kapott riasztást Cserkeszőlőre. Bár a mentősök hamar kiértek a helyszínre, a gyermek már élettelen volt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.