Megszületett a Facebook-vezér, Mark Zuckerberg kislánya

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg -
Születés jótékonyság kislány szülési szabadság Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a terhesség, úgy a baba megszületésének hírét is a Facebook-oldalán tette közzé Mark Zuckerberg, aki két hónapos szülési szabadságot vesz ki. 

Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan a Max nevet adta az újszülöttnek. A Facebook alapítója a babát egy nyílt levéllel köszöntötte, amiben arról is írt, hogy egy sokkal jobb világot kíván a picinek, mint amilyenben most élünk.

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg

Ezért láthatóan hajlandó is tenni Zuckerberg, aki a saját birtokában lévő Facebook-részvények 99%-át eladományozza. A céges papírok "az emberiség haladása érdekében" a Chan Zuckerberg Initiative néven létrehozott alapítványhoz kerülnek. A világ valószínűleg legnagyobb jótékonysági felajánlása ez. A 45 milliárd dollárt (13 185 milliárd forintot) az orvoslásra, az információhoz való hozzáférés lehetőségeinek új útjainak felfedezésére és az esélyegyenlőség támogatására fordítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.