örökbefogadás fotó színésznő Sandra Bullock kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október elején terjedt el a hír, hogy a hollywoodi színésznő magához vett egy 3 éves gyermeket. Bár akkor cáfolta ezt, most mégis címlapon szerepel vele. 

Laila egy louisianai árvaházból került Bullockhoz, aki imádja a kislányt. A Beépített szépség sztárja 2010-ben már örökbefogatott egy fiút, aki a Louis nevet kapta.

Forrás: People

"Egy szörnyetegnek adtam életet"http://www.life.hu/csalad/20151201-egy-szornyetegnek-adtam-eletet-egy-dzsihadista-lany-tortenete.htmlA húszéves Fatima Dzsafarovát a saját anyja is szörnyetegnek tartja, és szégyelli, hogy a világra hozta. A lány az után csatlakozott a dzsihádistákhoz, hogy szerelembe esett egy szélsőséges muszlim férfival, aki könyörögve kérte őt, hogy legyen a negyedik felesége. CsaládOrigoÁllati örökösök - Kóbor macskából luxuskandúrhttp://www.life.hu/csalad/20151130-milliomos-haziallatok-a-vilag-legbizarrabb-orokosei.htmlVan az úgy, hogy az ember legjobb barátja, vagy akár legközelibb hozzátartozója egy hűséges házi kedvenc. Aki osztotta meg már az életét egy édes négy- vagy akár kétlábúval, az tudja jól, hogy egy állat mennyire nagyon tud szeretni – néha bizony jobban, mint egy ember. Éppen ezért nem egy gazdi döntött már úgy a végrendeletében, hogy imádott kedvencét teszi meg egyetlen örökösének.CsaládThinkstockÍme, a legcukibb mikulásos fotó a világon!http://www.life.hu/csalad/20151201-elszundikalt-a-mikulas-karjaban-ilyen-cuki-karacsonyi-fotot-meg-nem-lattunk.htmlDonnie Walters a szokásos, minden évben kötelező családi programra vitte a fiát: meglátogatták a közeli plázában lévő Télapót. CsaládOrigoIntézményes fellépés a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151130-intezmenyes-fellepes-a-nok-elleni-eroszak-ellen-nane-egyesulet-es-a-patent-egyesulet-szakmai.htmlA NANE Egyesület és a PATENT Egyesület idén december 2-án, szerdán rendezi meg a "16 akciónap a nők elleni erőszak ellen" rendezvénysorozat keretében szakmai konferenciáját. CsaládThinkstockKatie Holmes: „Nem bántam meg semmit”http://www.life.hu/csalad/20151201-katie-holmes-szineszno-nem-bant-meg-semmit-az-eleteben.htmlA 36 éves színésznő legújabb interjújában intim titkokat árult el életéről. Család--Kate Winslet nem engedi telefonozni a lányát http://www.life.hu/csalad/20151130-kate-winslet-kikapcsoltatja-lanyaval-a-telefont-nem-hasznal-szamitogepet-a-sztar.htmlA színésznő nem rajong túlzottan a technikai kütyükért, ezért maga sem használ semmilyen számítógépes eszközt. A családjában is erre törekszik, főleg a gyermekeinél. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.