Megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfia

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
kisfiú Kanye West szülés kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebmami már nagyon várta, hogy világra hozhassa második gyermekét. Dagadt disznónak nevezte magát, utálta átalakult testét és rettegett a terheségi cukorbetegségtől. Ma azonban új időszámítás kezdődik.

Az Eonline beszámolója szerint szombat reggel megszületett a sztárpár második gyermeke. Úgy tudni, a kisfiú és a mama is jól vannak.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A kicsi nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra a szülők, ami talán jobb is... De azért természetesen nagyon kíváncsiak vagyunk.

A szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy

Mint arról korábban a Life.hu beszámolt, Kim egyszerű megoldás mellett döntött. A szülés után ugyanis rögtön kés alá fekszik. Zsírleszívást és hasplasztikát is tervez...

Ezért fél a szüléstől Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151203-kim-kardashiannal-barmelyik-nap-megindulhat-a-szules.htmlMíg Kanye West a legnagyobb izgalommal várja második gyermeke érkezését, addig Kim Kardashian nagyon aggódik a szülés miatt. Család--Ilyet még nem láttál! Az esküvő után hokimeccsen mulatott a párhttp://www.life.hu/csalad/20151202-hokimeccsre-vitte-a-nasznepet-egy-ifju-par-a-menyasszony-hamburgert-evett-a-lelaton.htmlAz ifjú pár mindkét tagja hatalmas Minnesota-drukker, így nem volt kérdés, hogy az oltártól egyenesen egy meccsre mennek. Család--A szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151127-kim-kardashian-a-szules-utan-plasztikaztatni-fog.htmlA celebnő karácsonyra várja második babáját, de leginkább már csak azon jár az esze, hogyan adja majd le pluszkilóit. Család--Álomkép egy álomcsaládról: nézz be Kimi Raikönnen hétköznapjaiba!http://www.life.hu/csalad/20151117-kimi-raikonnen-forma-1-es-autoversenyzo-kisfiaval-jatszik-egy-idilli-csaladi-foton.htmlAz idilli családi képet a Forma-1-es autóversenyző egyik rajongói oldalán osztották meg. CsaládOrigoHoppá! Kilógott a ruhából Kim Kardashian terheshasahttp://www.life.hu/csalad/20151026-kim-kardashian-terheshasa-kilogott-a-pizsamabol.htmlA 35 éves híresség, aki karácsonyra várja második gyermekét, egy pizsamapartira menet lógatta ki hatalmas pocakját. Család--Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!http://www.life.hu/csalad/20151006-kim-kardashian-gyuloli-a-trehesseget-visszataszitonak-erzi-magat.htmlA celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.