Dráma! Alvás köz­ben tör­tek be az X-Fac­tor alapítójához, Simon Cowellhez

Forrás: Twitter/Simon Cowell -
Simon Cowell betörés X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Co­well és családja az iga­zak álmát aludták, ami­kor egy be­törő az éj leple alatt be­osont lon­doni otthonukba.

Úgy tudni, az X-Factor alapítóatyjának és zsűritagjának biztonsági őrte helyett egy rendőrjárőr zavarta meg a rablót. A Daily Mail információi szerint az 56 éves sztár pénzt ajánlott fel a vakmerő M'Bathonha Mendes-nek, aki épp arra járőrözött, és meglátta, hogy a tolvaj leejtett valamit az utcára épp a zenei mogul háza előtt.

Forrás: Twitter/Simon Cowell

A rendőr nem félt szembeszállni a betörővel, aki azonnal megpróbált eliszkolni. Mendes azonban kergetni kezdte, és bár végül a tolvaj kereket oldott, sikerült visszaszerezni Cowell ellopott értékeit, a készpénzt és az ékszereket.

Arra a kérdésre, hogy saját biztonsági embere hol volt a betörés idején, Simon szűkszavúan ennyit felelt: "Az az ember már nem dolgozik nálam."

Álomszép babafotót posztolt Lucy Liu, akinek kisfiát béranya szülte meghttp://www.life.hu/csalad/20151206-lucy-liu-szineszno-kisfiat-beranya-szulte-meg-bajos-kepet-posztolt.htmlAhogy arról a Life.hu augusztusban beszámolt, a bájos színésznőnek béranya hozta világra első gyermekét. Most ismét megmutatta a picit. Család--Szülés előtt is szelfizett az immáron kétgyermekes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151205-kim-kardashian-szules-elott-is-szelfit-posztolt-mielott-szombat-reggel-megszulte-kisfiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szombat reggel megszülte második gyermekét Kim Kardashian. A celebmami, aki nagyon nehezen viselte a terhességét, még a szülés előtti pillanatokban is szelfizett.Család--Kiszel Tündéhez és lányához, Donatellához máris odaért a Mikuláshttp://www.life.hu/csalad/20151205-kiszel-tundehez-es-lanyahoz-donatellahoz-maris-odaert-a-mikulas-december-5-en.htmlSzeretetteljes, Szép Mikulást! - írta ki nyilvános közösségi oldalára Tünde, majd pedig közzétett egy cuki fotót.Család--Megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151205-kim-kardashian-es-kanye-west-kisfia-megszuletett-szombat-reggel.htmlA celebmami már nagyon várta, hogy világra hozhassa második gyermekét. Dagadt disznónak nevezte magát, utálta átalakult testét és rettegett a terheségi cukorbetegségtől. Ma azonban új időszámítás kezdődik.Család--Családi fényképezésen járt Sarka Kata és Hajdú Péter: Szerelmes fotó!http://www.life.hu/csalad/20151205-sarka-kata-es-hajdu-peter-szerelmes-szelfit-keszitettek-a-csaladi-fotozason.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata, aki nem is olyan régen platinaszőke hajra váltott, csodás képett tett közzé nyilvános Instagram oldalán.Család--Wow! Hatalmasat nőtt Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20151205-liptai-claudia-es-gesztesi-karoly-lanya-panka-hatalmasat-nott.htmlMiután az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs megmutatta a kisfiát, Noelt, a TV2 dögös műsorvezetője is egy igazán cuki képet tett közzé a kislányáról, aki már nem is olyan kicsi. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.