Anne Hathaway Michael Bublé terhesség 2015 Kelly Clarkson Alexis Bledel család gyermekáldás Jamie Dornan várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 2015-ben is jó pár sztárbaba látta meg a napvilágot, azonban még 2016-ra is tartogatnak néhány meglepetést a celebanyukák. Lássuk hát, kik azok a híres családok, akikről idén tudtuk meg, hogy gyermeket várnak.

Anne Hathaway és Adam Shulman

A színésznőről még november közepén jelent meg néhány sejtelmes kép, amik láttán az egész világ azt találgatta, vajon valóban állapotos-e a színésznő. Azóta már kiderült, hogy a színésznő a második trimeszterben jár, és az is, hog Anne és férje a szűk családnak már hónapokkal ezelőtt bejelentette a nagy hírt. A 32 éves Oscar-díjas színésznőnek ez lesz az első gyereke, pedig 2012-ben házasodtak össze.

Anne Hathaway és Adam Shulman Forrás: Northfoto

Jamie Dornan és Amelia Warner

A Daily Mail értesülései szerint Mr. Grey, azaz Jamie Dornan ismét apai örömök elé néz. Bár a pár hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, a róluk készült paparazziképek alapján Amelia igencsak várandósnak tűnik. Jamie egyébként 2013 nyarán vette feleségül Ameliát, első közös gyermekük, Dulcie pedig 2013 novemberében jött világra.

Jamie Dornan és Amelia Warner kislányukkal, Dulcie-val Forrás: Northfoto

Michael Bublé és Luisana Lopilato

A világhírű énekes és modell felesége, Luisana Lopilato is második gyermeküket várják. A hírt nagyon cuki módon közölték a nagyvilággal. Michael Bublé az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyben kisfiuk, az egyéves Noah édesanyja körül totyog, az énekes pedig büszkén kérdezi tőle, utalva a földön fekvő felesége csupasz hasára: "Noah, mi van odabent?". Mire a kisfiú örömmel rávágja, hogy kisbaba. Hát nem édes?

"Team" Bublé, a Bublé csapat nemsokára bővül Forrás: Instagram/Michael Bublé

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

A Szívek szállodájának egykori főszereplője, a sorozatbeli Rory Gilmore és párja is gyermekáldás elé néz. "Még csak a közeli barátoknak és ismerősöknek szóltak a dologról, de egyre gyorsabban terjed a hír" – mondta az informátor, aki szerint Vincent Kartheider legutóbbi filmjének premierjén már feltűnően sokan gratuláltak a sztárpárnak.

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel Forrás: Northfoto

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock

Az énekesnő és férje, Brandon Blackstock második babájukat várják. Kelly Clarkson énekesnő, az American Idol 2002-es nyertese a második gyermekét várja, a hír bejelentésének pedig igencsak megadta a módját. Los Angelesben lépett fel, amikor az énekesnő hirtelen megállt két dal között, és egyszerűen csak kibökte: "Terhes vagyok!" A rajongók persze megőrültek, Kelly pedig könnyek között folytatta a koncertet. Hozzátette, hogy egyáltalán nem tervezte a bejelentést, valószínűleg a hormonjai miatt történt.

Kelly Clarkson Forrás: Northfoto
Tápláló, egészséges és finom - Íme, a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/csalad/20151204-harom-egeszseges-es-taplalo-szendvics-reggelire.htmlReggelente valami egészséges, mégis kiadós finomságot szeretnél enni? Olyat, amit könnyedén magaddal vihetsz a munkahelyedre, vagy akár a gyerekeknek is el tudsz csomagolni? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Család--"Egy szörnyetegnek adtam életet"http://www.life.hu/csalad/20151201-egy-szornyetegnek-adtam-eletet-egy-dzsihadista-lany-tortenete.htmlA húszéves Fatima Dzsafarovát a saját anyja is szörnyetegnek tartja, és szégyelli, hogy a világra hozta. A lány az után csatlakozott a dzsihádistákhoz, hogy szerelembe esett egy szélsőséges muszlim férfival, aki könyörögve kérte őt, hogy legyen a negyedik felesége. CsaládOrigo2015 legemlékezetesebb sztárházasságaihttp://www.life.hu/csalad/20151127-sztarhazassagok-2015-ben.htmlAhogy szépen lassan közeledünk az év vége felé, ideje számot vetni és feleleveníteni a mögöttünk hagyott hónapokat. A következő hetekben visszaemlékezünk majd azokra a nagyobb családi eseményekre, amelyek 2015-ben történtek a hírességek életében. Most következzenek az idei év legemlékezetesebb sztárházasságai! Család--A dadusgate: Férj a dadával, a család romokbanhttp://www.life.hu/csalad/20151203-sztarok-akik-elhagytak-feleseguket-2015-ben-a-dadusert.htmlHiába gyönyörűek, sikeresek és gazdagok, hiába irigykedik rájuk több millió nő a világon, valaki őket is unja. Hogy kik ők? Olyan befutott hollywoodi sztárok – és emellett gondoskodó családanyák –, akiknek az élete egy ponton összekapcsolódott: párjuk mindegyikőjüket megcsalta a gyerekek dadájával. Család--"Amíg a gyerekeim tiszta erőből ütlegeltek, a férjem szavakkal biztatta őket"http://www.life.hu/csalad/20151207-nane-csaladon-beluli-eroszak-egy-aldozata-tortenet.htmlA családon belüli erőszak nem magánügy. A nők megalázása, sértegetése nem része egy "normális" párkapcsolatnak. A gyermekek bántalmazása nem egy nevelési módszer. Egyet értesz velünk? Mégis: Magyarországon minden hónapban legalább egy gyermek, és minden héten legalább egy nő válik a családon belüli erőszak áldozatává. Család--Állati örökösök - Kóbor macskából luxuskandúrhttp://www.life.hu/csalad/20151130-milliomos-haziallatok-a-vilag-legbizarrabb-orokosei.htmlVan az úgy, hogy az ember legjobb barátja, vagy akár legközelibb hozzátartozója egy hűséges házi kedvenc. Aki osztotta meg már az életét egy édes négy- vagy akár kétlábúval, az tudja jól, hogy egy állat mennyire nagyon tud szeretni – néha bizony jobban, mint egy ember. Éppen ezért nem egy gazdi döntött már úgy a végrendeletében, hogy imádott kedvencét teszi meg egyetlen örökösének.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.