Kijött az elvonóról Damu Roland felesége

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland alkohol elvonókúra babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt Damu Roland azzal került a címlapokra, hogy elköltözött várandós feleségétől. Az ok: Edina alkoholgondokkal küzd. A színész azonban kijelentette, hogy ez csak átmeneti, nagyon szereti párját és boldogok, hogy jön a baba. A nő elvonókúrára ment, de a hírek szerint már otthon is van. 

Azt, hogy Edina máris kijött a kórházból, a pár ismerősei mesélték a Blikknek. "Úgy tudom, hogy elég volt neki a kezelés. Edina értelmes, okos, kedves nő, belátta, hogy probléma van, ezért könnyebb a gyógyítása. Szerintem is az a legjobb neki, ha érzi, hogy családja és szerelme mellette van, ők vigyáznak rá" - vélekedik az egyik szomszéd.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Csak a nagy traumák után szaladt el vele a ló. Ilyen volt a nagyon keserves válása, ezután jött az első nagy mélypontja, akkor került a pszichiátriára, ahol megismerte Rolandot. A nehéz körülmények ellenére a szerelem sokáig távol tartotta az italtól, egyébként is hosszú hónapok teltek el úgy, hogy egy kortyot sem ivott, de ha leküzdhetetlen probléma elé került, sokszor úgy érezte: az alkohol a gyógyír" - mondta egy hozzátartozójuk.

"Úgy tűnik most, hogy minden rendben van Edinával, egy kis torokgyulladástól eltekintve. A kezelést természetesen folytatja, csak velünk lehet már. Mindenben mellette áll az egész család. A szíve alatt hordott baba is szerencsére egészséges az elvégzett vizsgálat szerint" – erősítette meg a jó hírt a napilap kérdésére Damu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.