Hatalmasat nőtt! Alig lehet ráismerni Tom Cruise és Katie Holmes lányára, Surira

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Jaxn -
Suri Cruise kislány Katie Holmes Tom Cruise gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban New York utcáin kapták lencsevégre Surit.

Régen láttuk már Tom Cruise és Katie Holmes közös lányát, Surit. Az immár 9 éves kislányból mára igazi kis hölgy lett: a napokban New York utcáin sétálva kapták lencsevégre dadájával - a képért kattints ide!

Utoljára augusztusban mutatkozott édesanyja, Katie Holmes oldalán Suri Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Jaxn

Surinak nemcsak a vonásai, hanem a méretei is sokat változtak: jól látszik, hogy rengeteget nőtt az utóbbi időben!

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció

Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek itt a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak.

Milyen édes! Ilyen cukin alszik anyukáján Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151216-berki-krisztian-kislanya-berki-natasa-zselyke-elaludt-anyukajan-hodi-pamelan.htmlBerki Krisztián közösségi oldalán mutatta meg, mit jelent náluk a "cumizás." CsaládOrigoIgencsak drága óvodába jár januártól György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151221-gyorgy-herceg-kulonleges-ovodaba-fog-jarni-januartol.htmlMár maga az montessori-i óvoda is megerősítette a hírt, miszerint Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke hamarosan az intézményük tanulója lesz. Család--Saját maga segítette világra kislányát Iman Shumpert sztárkosárlabdázóhttp://www.life.hu/csalad/20151218-iman-shumpert-kosarlabdazo-es-menyasszonya-teyana-taylor-kislanya-megszuletett.htmlIzgalmas szülésen van túl az NBA-s játékos és menyasszonya, Teyana Taylor, akiknek kislánya a vártnál korábban érkezett a világra. Család--Kiköpött apukája! Cuki fürtös angyalka lett György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151216-gyorgy-herceg-cuki-furtos-angyalka-lett.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné kisfiát is lencsevégre kapták a fotósok, amint épp dédnagymamája, Erzsébet királynő éves karácsonyi ünnepségére igyekezett. Család--Sarka Kata elárulta, mitől tiltja a gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20151216-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-elarulta-mitol-tiltja-a-gyerekeit.htmlMint minden édesanya, úgy Sarka Kata is a legjobbat szeretné kislányának, Noncsinak, és fiának, Dávidkának. A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kifaggatta, mi az, amitől nagyon óvja gyerekeit. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMegölte fogyatékos unokáját, majd magával is végzett a nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20151217-marshelle-newby-nagymama-megolte-unokajat-gyogyszerekkel-majd-magaval-is-vegzett.htmlCsaládi tragédia: az 51 éves Marshelle Newby túladagolta unokája gyógyszereit, majd magát is megölte. Búcsúleveleiből kiderült: nem bírta már tovább a súlyosan fogyatékos Emily mellett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.