Így élvezi a napsütést Berki Krisztián és kislánya, Natasa Zselyke

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
TV2 Miami tengerpart Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne ábrándozott volna arról, hogy a decemberi hidegben elutazzon egy messzi tájra, ahol tombol a nyár? A macsó megtette, és kislányával a meleg tengerparton élvezték a napsütést. 

Berki Krisztián családját karácsonyra Miami tengerpartjára vitte, így ők a Jézuskát a pálmafák alatt várják majd. Az Édes Élet sztárja ezúttal azt mutatta meg, hogy játszik kislányával, Natival a forró homokban.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„A sikerhez vezető út apróbb kudarcokkal van kikövezve. Ha kételkedsz ebben, tanulj meg "zsonglőrködni"! A kisgyermekek a tanulás mesterei: módszerük a megpróbálás-hibázás" – írta a coelhói sorokat a kép mellé Krisztián.

Örömhír! Második gyermekét várja Bill Clinton lányahttp://www.life.hu/csalad/20151222-chelsea-clinton-hillary-clinton-lanya-masodik-gyermeket-varja.htmlA politikusnő 35 éves lánya, Chelsea Clinton Twitteren osztotta meg a nagy hírt. Család--Így változtatta meg Adele életét az anyasághttp://www.life.hu/csalad/20151222-adele-enekesno-eletet-igy-valtoztatta-meg-az-anyasag.htmlBár elmondása szerint borzasztó nehéz összeegyeztetni a gyermeknevelést és a karriert, az aranytorkú énekesnő büszke fiára, Angelóra, és elmondása szerint sokkal több önbizalmat van, amióta megszületett gyermeke. Család--Channing Tatum újra apa lesz?http://www.life.hu/csalad/20151222-channing-tatum-szinesz-lehet-hogy-ujra-apa-lesz.htmlA szexi színész egy olyan fotót posztolt, ami arra enged következtetni, hogy felesége áldott állapotban van. Család--Ezt kapják karácsonyra Sarka Kata gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20151222-ezt-kapjak-karacsonyra-sarka-kata-gyerekei.htmlA Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Sarka Katát kapta mikrofonvégre. A gyönyörű anyuka elárulta, mit kap Dávidka és Noncsi karácsonyra, és azt is, hogyan ünnepel minden évben a Hajdú-család.Család--Örömhír! Hugh Grant negyedjére is apa letthttp://www.life.hu/csalad/20151222-megszuletett-hugh-grant-negyedik-gyereke.htmlMegszületett Hugh Grant negyedik gyermeke, akit svéd barátnője, Anna Eberstein hozott világra. Család--Szívszorító sorok! Íme egy rákos anya, Heather McManamy utolsó üzenete szeretteinekhttp://www.life.hu/csalad/20151220-egy-rakos-anya-heather-mcmanamy-utolso-uzenete-szeretteinek.htmlKét évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot Heather McManamy-nál, a nő néhány nappal ezelőtt, 36 évesen feladta a küzdelmet a kórral. Búcsúzóul egy szívszorító üzenetet fogalmazott meg szeretteinek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.